Microsoft'un Gizlediği Xbox One Satış Rakamları - Haberler - indir.com

Microsoft'un Gizlediği Xbox One Satış Rakamları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 14:30:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünya teknoloji devi olarak her yaptığı ile gündem olmayı başaran Microsoft senelerdir Xbox One satış rakamlarını gizliyordu. Uzun zamandır gizlenen bu rakamlar artık kamuoyu ile buluştu. Fakat öğrenilen bu rakamlar hiç beklenen gibi iç açıcı değildir. Oyunsever arkadaşların en sevdiği ve kullandığı ekipmanlarından biri olarak kullanılan oyun konsolları performans artırmak için son derece işlevsel olması gerekiyor. Bunun üzerine çalışmalar yapan Microsoft, Xbox One adlı oyun konsolunu piyasaya sürdü. Fakat Xbox One çeşitli teknik problemler sebebiyle oyuncuları pek de memnun etmedi. Bu sebeple de satışlarda ciddi düşüklük söz konusu oldu. Resmi satış evraklarının yayınlaması sayesinde bu yeni cihazınızın piyasa da çok da tutmadığı ortaya çıktı. 

Microsoft'un Gizlediği Xbox One Satış Rakamları

Xbox One Beklenen İlgiye Ulaşmadı

Gelenekse konsol tasarımına sahip olan Xbox One, 274 x 79 x 333 mm ölçülerine sahip olup, PlayStation 4'ten daha büyük bir şekilde tasarlanmıştır. Her ayrıntısı düşünülen Cboc One oyuncuların performanslarını üst düzey bir şekilde sergilemeleri açısında dizayn edilmiştir. Fakat yaşanan teknik problemler oyunda sıkıntı yaratarak oyuncuları memnun etmedi. Her geçen gün iyiye gidileceği düşünülen Xbox One'ın resmi satış rakamlarının ortaya çıkması ile durumun pek de iyi olmadığı gözler önüne serildi. Cihazınızın üzerinde yardımcı olan düğmeler son derece kullanışlı olup oyuncuları oyun esnasında destekleyecek niteliktedir. 

Xbox One için Ön Sipariş Tarihi 21 TemmuzXbox One için Ön Sipariş Tarihi 21 Temmuz

ResetEra, Niko Partners'ın analisti Daniel Ahmad'ın Xbox One'un satış rakamlarının da çok iyi olmadığı rakamlar ile gösterdi. Sony ürettiği cihaz ile milyonlarca satış yaparken Microsoft Xbox One'ın satış rakamlarının çok düşük olması üreticileri hiç de memnun etmiyor. Satışların rakamları varsayımlar olarak belirlenirken resmi rakamların ortaya çıkması herkesi şaşırttı. Gelecek zamanlarda bu oyun konsolun daha da geliştirilerek oyuncuların ihtiyaçlarını karşılaşması bekleniyor. 


Xbox One: En İyi Oyunlar VideosuXbox One: En İyi Oyunlar Videosu
Xbox One'dan Ücretsiz FIFA 15Xbox One'dan Ücretsiz FIFA 15
Xbox One için Microsoft Edge GeliyorXbox One için Microsoft Edge Geliyor

PAYLAŞ