Microsoft'un Etkinlikte Duyurduğu 5 Önemli Madde - Haberler - indir.com

Microsoft'un Etkinlikte Duyurduğu 5 Önemli Madde

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-25 13:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

ABD Florida eyaletinde gerçekleşen Microsoft Ignite konferansı ile beraber şirket tarafından önemli duyurular yapıldı. Birçok duyurunun yapıldığı bu etkinlikte öne çıkan ve diğerlerine göre daha işlevsel olan 5 yeniliği ve duyuruyu sizler için derledik. Gerçekleşen Ignite etkinliği aslında bir Microsoft etkinliği değil. Fakat öne çıkan duyurular ile dikkatleri çeken Microsoft bu noktada adı ile bu etkinlik anılıyor diyebiliriz. Her gün 30.000’den fazla katılım sağlanan bu etkinliğin konferans kitapçığında 27 sayfalık bir Microsoft bölümü yer alıyor. Durum böyle olunca ise etkinliğin bir Microsoft etkinliği olduğu lanse ediliyor.

Microsoft’un 5 Önemli Duyurusu

Şifrelerden Kurtulun

Microsoft, tarayıcı uyarı konusunda geri adım attı!Microsoft, tarayıcı uyarı konusunda geri adım attı!

Microsoft şifre kolaylığı özelliğini uzun bir zamandır Windows 10 ve Microsoft Edge tarayıcısına entegre etmek istiyor. Bu yeni sistem ile beraber şifre yöneticisi yardımıyla işyeri sahipleri hem güvenli hemde daha hızlı bir şekilde şifre girişi sağlayabilecekler. Bu sayede klasik şifre giriş yöntemi ile iki aşamalı doğrulama sistemleri yerine akıllı telefonlar da benzer yapıya geçmesi bekleniyor.

Daha Akıllı Office

Microsoft, Office servisi için yapay zeka çalışmalarını tüm hızlı sürdürüyor. En iyi yapay zeka araçlarını servise entegre etmeyi planlayan Microsoft, bu noktada PowerPoint sunumlarında ilgi çekici kısımları öneriler veya taslak gibi tavsiyeler yer alabilecek. Bu sayede sunumların daha verimli ve yaratıcı bir şekilde geçmesi bekleniyor.

Windows Kiralama Dönemi

İşletme sahipleri için önemli bir duyuru olan bu seçenekte Windows 10 kiralama sistemi oldu. Azure arayüzünü kullanan işletme sahipleri artık Bulut sistemine sahip Windows 10’a sahip olabilecekler. Tüm Office uygulamalarının da yer alacağı bu yeni durumda artık Windows 10’un tüm lisans ücretleri ödenmesine gerek kalmayacak ve kiralanabilecek.

Surface Hun 2, 2019’da Geliyor

Surface Hub serisinin yeni versiyon olan Hub 2’nin 2019 ile beraber piyasaya çıkması bekleniyor. Daha hızlı ve hafif bir yapıya sahip olacak bu cihazın 50 inç boyutla dokunmatik bir panele sahip olması bekleniyor.

Slack’e Rakip Microsoft Teams

Özellikle iş ve işletme grupları için önemli bir servis olan Slack ile hızlı bir iletişim gerçekleşebiliyor. Son dönemde bu alan için de rekabet artmaya devam ederken şimdi ise Microsoft Teams ile bu pazara giriş yapıyor. Video konferans ve blurlu arka plan özelliği gibi birçok içerikte Microsoft Teams da yer alacak. Yapay zeka sistemine de sahip olacak Microsoft Teams’ın Slack’e köklü bir rakip olması bekleniyor.  



PAYLAŞ