Microsoft'un Build 2019 geliştirici konferansının başlangıç tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Microsoft'un Build 2019 geliştirici konferansının başlangıç tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 12:25:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Microsoft Build 2019 Konferans tarihi herkes tarafından merak ediliyordu. Microsoft ise bu konferansın tarihini duyurdu. 6 ile 8 Mayıs Tarihleri arasında gerçekleşecek olan konferans, 2018 yılında olduğu gibi bu senede Microsoft’un merkezinin bulunduğu Saattle’daki Washington Eyalet Kongre Merkezi ev sahipliği yapacak. Microsoft’un geliştirici etkinliği ve aynı zamanda Google’ın geliştirici konferansı olan I/O da bir defa daha bir araya gelecek. Etkinlik takvimini Şubat ayının sonlarına doğru açıklayacak olan şirket, etkinlik için 27 Şubat itibari ile kabul etmeye başlayacak.

Microsoft’un ana geliştirici etkinliği olarak bilinen Build’de genellikle firmanın en güncel olan Windows yol haritası insanlar ile paylaşılıyor. Azure ve diğer yazılım, servislere dair yenilikler de Build’de duyuran şirket, Microsoft halihazırda Windows 10’un 19H1 isimli yeni güncellemesine son şeklini vermek amacıyla gece gündüz çalışma sürdürüyor. Şayet tahmin edilen doğru olur ise bu güncellemenin dağıtımının Build 2019 etkinliğinde dağıtılması bekleniyor. Bu durum ise şirketin Windows 10’a yılın ilerleyen dönemlerde eklenecek özellikleri öne çıkarmak için gerekli alanı kendi kendine sunmuş oluyor.

Citus Data, Microsoft Tarafından Satın AlındıCitus Data, Microsoft Tarafından Satın Alındı

Şirketin katlanabilir ekranlar üzerinde açıklama yapması bekleniyor

Microsoft’un Windos Lite olarak bilinen Windows’un daha hafif sürümü olan yazılım üzerinde çalışma sürdürüyor. Tam güce ihtiyaç duymayacağı ifade edilen işletim sistemi hakkında detayların Build 2019 etkinliğinde insanlar ile paylaşılacağı tahmin ediliyor. Aynı zamanda Microsoft’un Build 2019 etkinliğinde çift ekranı olan katlanabilir formdaki cihazlar hakkında duyurular yapması bekleniyor.


Microsoft'un görme engelli çocuklar için geliştirdiği program; Code JumperMicrosoft'un görme engelli çocuklar için geliştirdiği program; Code Jumper
Microsoft'un Gizlediği Xbox One Satış RakamlarıMicrosoft'un Gizlediği Xbox One Satış Rakamları
Chrome, Microsoft'un VR platformuna konuk olacakChrome, Microsoft'un VR platformuna konuk olacak

PAYLAŞ