Microsoft'tan Xbox Series X hakkında oyun ve Kinect odaklı açıklamalar - Haberler - indir.com

Microsoft'tan Xbox Series X hakkında oyun ve Kinect odaklı açıklamalar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-18 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yeni MacBook Air ve MacBook Prı hakkında detaylar gelmeye hızla devam ediyor. Güvenilir kaynaklar elde edilen kaynaklardan DigiTimes, bu yılın sonunda ARM tabanlı 13 inç MacBook Pro ve MacBook Air'in satışa sunulacağını belirtti. Apple'ın bu yılın sonuna kadar MacBook serisinin toplam sevkiyatının 16-17 milyon adede ulaşılacağı dile getiriliyor. TSMC'nin Mac için tasarlamış olduğu özel işlemcilerini 5 nm işlem teknolojisi kullanarak üreteceğinin altı çizildi.

13 inç MacBook Pro’ya ve MacBook Air modeline geleceğini belirtiyor. 13,3 inçlik MacBook Pro’nun ARM tabanlı Apple işlemcisini barındıran ilk Mac bilgisayarı olacağı iddia ediliyor. Konuyla ilgili olarak güvenilir olduğu düşünülen kaynaklardan Kuo kısa bir süre önce yaptığı açıklamada mini LED ekranlı 16 inç MacBook Pro ve yeniden tasarlanmış 14,1 inçlik MacBook Pro’nun gelecek yılın ikinci veya üçüncü çeyreğinde kullanıcıların karşısına çıkacağını belirtmişti. Yeni içeriklerin yer aldığı güncellemeyle güncellenmiş 16 inçlik MacBook Pro’nun ise bu yılın ekim veya kasım ayında satışa sunulacağı iddia ediliyor 

Retina ekranlı Macbook Air tanıtıldı!Retina ekranlı Macbook Air tanıtıldı!

MacBook Air haricinde yeni iPad modeli de yakın zamanda geliyor

Kuo'nun konuyla ilgili olarak yeni elde ettiği bilgilere göre teknoloji devi Apple, uygun fiyata güçlü performans sunan 10,8 inçlik iPad’ini de yılın ikinci yarısında satışa sunacak. Söz konusu bu tablet uygun fiyat etiketiyle dikkat çekerken ürünün performans açısından da başarı örneği olacağı konuşulan durumlar arasındadır. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bu kadardır. 

 


Yeni Nesil MacBook Air Performans Sonuçları Belli OlduYeni Nesil MacBook Air Performans Sonuçları Belli Oldu
MacBook Air Modelleri Şimdi De Anakart Arızası ÇıkarıyorMacBook Air Modelleri Şimdi De Anakart Arızası Çıkarıyor
MacBook Pro ve MacBook Air yoldaMacBook Pro ve MacBook Air yolda

PAYLAŞ