Microsoft'tan Xbox odaklı yeni Bang & Olufsen hamlesi - Haberler - indir.com

Microsoft'tan Xbox odaklı yeni Bang & Olufsen hamlesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-11 10:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Tasarım ve performans noktasında en fazla dikkat çeken ürünlere imzasını atan Bang & Olufsen, popüler oyun konsolu olan Xbox ile bir ortaklık gerçekleştirdiğini ilan etti. Xbox odaklı yeni Bang & Olufsen hamlesi ortaya nelerin çıkacağı hususunda hala belirsizlik sürmekte. Xbox ve Bang & Olufsen ortaklığı hem merak uyandırıyor hem de şaşırtmaya devam ediyor. 

Xbox ve Bang & Olufsen ortaklığı sonucu merak ediliyor

Özellikle üst segmente hitap eden ürünlerde imzası yer alan Bang & Olufsen markası resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Yapmış olduğu paylaşımda Xbox ile birlikte geliştirilecek ses odaklı bir ürünün sinyallerini veriyor. Yapılmış olan paylaşımda aynı zamanda çok şık çizgilere sahip bir ürüne de yer veriliyor.

PlayStation 5'in yeni etkinliğinin tarihi resmi olarak açıklandıPlayStation 5'in yeni etkinliğinin tarihi resmi olarak açıklandı

Bang & Olufsen güçlerini birleştirdiğini duyurduğu bu paylaşım ile birlikte oyuncu odaklı olacağı bilinen bu yeni ürünün başarılı seslere odaklandığı ve tasarım bakımından oldukça şık olacağını düşündüren cümlelere yer veriyor. Yakın zamanda bunun ne manaya geldiğini duyuracaklarının müjdesini de veren söz konusu şirket, gerçekten de heyecanlandırıyor.

We are excited to announce that we have joined forces with @Xbox to create a new audio proposition catered for the high-end segment within #gaming, leveraging our core capabilities of sound, design and craft. More to come on what that means soon. #Xbox #BangOlufsen — Bang & Olufsen (@BangOlufsen) June 9, 2020

 Söz konusu şirket oyun endüstrisine bir süredir girebilmek adına çalışmalar yapıyor. Bu çalışmaların sonucunda ise Xbox'ı tercih eden Bang & Olufsen, oyuncu odaklı yeni aksesuar/aksesuarlar ile karşımıza çıkacak.

Bang & Olufsen Başkan Vekili Christoffer Poulsen bu konu hakkında şu açıklamada bulundu:

Teknoloji oyunlarda önemli ölçüde gelişti ve ses deneyimini geliştirmek bizim için önemli rol oynayabileceğimiz bir alana dönüşüyor. Oyun endüstrisine girerek en iyi yaptığımız işi yapmak istiyoruz. Şaşırtıcı tasarım ve sağlam işçilikle sarılmış olağanüstü ses performansı sunmak. Oyun sektöründe büyük bir ticari potansiyel görüyoruz ve Xbox’ta bu potansiyeli gerçekleştirmek için bu ideal ortağı bulduğumuza inanıyoruz. 

 Şu an için nasıl bir ürün ortaya çıkacak bilmiyoruz ancak tahminler büyük olasılıkla premium kulaklıklar ve üst düzey hoparlör çıkabileceği yönünde.


Xbox Series X'in ucuz versiyonu gelebilirXbox Series X'in ucuz versiyonu gelebilir

PAYLAŞ