Microsoft’tan Surface Pro 6 için yeni hamle! - Haberler - indir.com

Microsoft’tan Surface Pro 6 için yeni hamle!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-13 15:01:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Microsoft’un ürün konusunda en büyük kozu olan Surface Pro 6 ve Laptop 2 için yeni gelişmeler duyuruldu. İşte konuyla ilgili detaylar.

Surface Pro 6 ve Surface Laptop 2 için yeni bir güncelleme hazırlığında olan Microsoft, konuyla ilgili bir duyuru yayınladı. Yaptığı açıklamada iki cihaz için yüksek performans sunacak yeni bir sistem üzerinde duran Microsoft, yeni bilgisayarları ile çok daha iddialı.

24 saat sürecek yazılım geliştirme maratonu başlıyor24 saat sürecek yazılım geliştirme maratonu başlıyor

Yeni bilgisayarlarda neler var?

Surface Pro 6 ve Surface Laptop 2 ile birlikte yüksek bir performans sunmak isteyen Microsoft, bu kapsamda cihazlarda 16 GB RAM ile birlikte 256 GB'lık depolama alanı da sunacak. İşlemci noktasında ise Core i5 tercih eden Microsoft, yeni sürümler ile birlikte mevcut performansın üst seviyeye çıkacağını duyurdu. Bununla birlikte yenilikten tüm ülkeler yararlanamayacak. Zira yayınlanan blog yazısında bazı ülkelerde satışa sunulacak ürünler için ülkeler de detaylı bir şekilde açıklandı.

Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Yunanistan, Macaristan, Letonya, Litvanya, Romanya, Slovenya ve Slovakya’da 1 Mart tarihi itibari ile yeni cihazlar satın alınabilecek. Türkiye için ise şu anda belirsizlik hakim.

Konuyla ilgili blog yazısında dikkat çeken bir diğer detay ise Microsoft’un yenilik ile ilgili gerekçelerini sunması oldu. Büyük şirketlerin talepleri doğrultusunda böyle bir yeniliğe gittiğini söyleyen Microsoft, yazısında "Müşterilerimizi sürekli dinliyor ve öğreniyoruz. Ürünlerimizi sürekli geliştirmeye adanmış harika bir ekibimiz var. Bugün, işletmelerin müşterilerine daha iyi hizmet etmelerine yardımcı olması için yeni laptoplarımızı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi. 

Çok Daha Güçlü ve Hızlı Surface Pro 6 Tanıtıldı


Android Q geliştirici ön izleme sürümü bugün yayınlanacak mı?Android Q geliştirici ön izleme sürümü bugün yayınlanacak mı?

PAYLAŞ