Microsoft’tan OneDrive’a Küçük Dokunuşlar - Haberler - indir.com

Microsoft’tan OneDrive’a Küçük Dokunuşlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-30 15:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Microsoft tarafından uzun zamandan beri kullanıma sunulan OneDrive için güncelleme vakti. İşte Microsoft tarafından uygulamaya eklenen yeni özellikler.

Bulut depolama alanı olarak Microsoft’un popüler hizmetlerinden birisi olan OneDrive, yeni özellikler kazanıyor. Marka tarafından yapılan açıklamalarda OneDrive uygulamasının Android ve iOS işletim sistemi için aynı zamanda güncelleneceği belirtilirken güncelleme ile birlikte gelecek yenilikler de paylaşıldı.

OneDrive İçin Devasa Güncelleme DuyurulduOneDrive İçin Devasa Güncelleme Duyuruldu

OneDrive’da neler değişiyor?

OneDrive için getirilecek en büyük yeniliklerden birisi çekilen fotoğrafların kameradan direk bulut sistemine aktarılması olacak. Telefonlarda yapılacak ayarlamalar sayesinde kullanıcılar çektikleri fotoğrafları direk OneDrive hesabına aktarabilecek. Böylece telefonlardaki fotoğrafların kaybolması gibi durumların da önüne geçilmiş olacak.

Office 365 Kullanıcılarına Sınırsız OneDrive Alanı! 

MyAnalytics değişiyor

OneDrive için gelen bir diğer yenilik ise Microsoft'un servislerinden MyAnalytics'i kullananlara yönelik. Eğer bu servisi kullanıyorsanız güncelleme ile birlikte görünüm ve özellikler değişmiş olacak. Görüntülenme sayılarının daha doğru bir şekilde belirlenmesi adına servise bazı optimizasyonlar da yapılmış durumda. Yenilenen özellikleri ile özellikle fotoğraf çekmeyi seven kişiler için durumu kolaylaştıracak olan Microsoft, aynı zamanda buluta yüklenen fotoğraflara farklı kaynaklardan erişim imkanı da sağlıyor.

2018' in en iyi 5 bulut depolama uygulaması


İlgili uygulamalar
OneDrive İçin Hayat Kurtaran Yeni Özellik GeliyorOneDrive İçin Hayat Kurtaran Yeni Özellik Geliyor
Microsoft OneDrive for Business'a dosya geçmişi özelliği geliyorMicrosoft OneDrive for Business'a dosya geçmişi özelliği geliyor

Microsoft OneDrive Tanıtım Videosu


PAYLAŞ