Microsoft'tan Office Excel için Klavye Uygulaması! - Haberler - indir.com

Microsoft'tan Office Excel için Klavye Uygulaması!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Microsoft, kullanıcıların Android tabletleri üzerinden Excel dökümanlarına daha hızlı veri girişi yapabilmelerini sağlayacak 'Keyboard for Excel' isimli klavye uygulamasını yayınladı.

Ücretsiz olarak indirilebilen Keyboard for Excel, günlük hayatta mesajlaşırken kullanabileceğiniz klavye uygulamalarından farklı. Zira uygulama Microsoft Office Excel'e özel olarak geliştirildiği için sadece mobildeki Excel dökümanlarının düzenlenmesinde kullanılabiliyor.

Keyboard for Excel

Döküman düzenlerken büyük kolaylık sağlayan Keyboard for Excel'de harfler ve rakamlar tek bir düzende sunuluyor. Hızlı sayı girişi için 10 tuşlu sayı düzeninin yer aldığı uygulamada sütunlar arasında hızlı geçiş için Tab tuşu kullanılıyor. Otomatik düzeltme ve İngilizce karakter desteği de sunan uygulama sayesinde artık Excel dökümanlarını daha kolay bir şekilde düzenleyebileceksiniz.

Android 4.0 ve üzeri işletim sistemine sahip Android tabletinizde kullanabileceğiniz Keyboard for Excel uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ