Microsoft'tan Duygulandıran Super Bowl Reklamı - Haberler - indir.com

Microsoft'tan Duygulandıran Super Bowl Reklamı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Microsoft'un izleyenlerin adeta gözlerini yaşartan Super Bowl özel reklamında, ALS hastası olan eski bir NFL oyuncusu Steve Gleason'un sesi aracılığıyla teknolojinin faydaları vurgulanıyor.

Dün akşam saatlerinde ABD'de yapılan Amerikan Futbol Ligi karşılaşmasının TV'de yayınlandığı sırada reklam arasında izleyicilere sunulan reklam, izleyenleri fazlası ile duygulandırdı. Eski bir NFL (Amerikan Futbol Ligi) oyuncusu olan ve ALS hastası Steve Gleason'un seslendirdiği reklamda Surface yardımı ile konuşabilen futbolcu, videodaki açılış sahnesinden itibaren teknolojinin yardımı ile aşılan engelleri gözler önüne seriyor. Eski futbolcunun sesinden 'Teknoloji nedir?, Neler yapabilir?' şeklinde sorular ile başlayan reklam, teknolojinin insanoğluna sunduğu kolaylıkları çarpıcı örneklemeler ile izleyicilere aktarıyor.

Teknolojinin bizleri kavuşturacak gücünün olduğuna vurgu yapılan reklam filminde, birbirinden uzak bölgelerde olan insanların nasıl bir araya geldiğini gösteren sahnelerde izleyenleri oldukça etkiliyor. 'Empowering' başlığı ile yayınlanan ve şimdiden Youtube'da 400 binin üzerinde izleyici tarafından görüntülenen bu reklam filmini sizde aşağıdan izleyebilirsiniz.




Microsoft Super Bowl Özel Reklamı


PAYLAŞ