Microsoft'tan Daha Ucuz Office 365 Paketi - Haberler - indir.com

Microsoft'tan Daha Ucuz Office 365 Paketi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Microsoft'un önemli gelir kalemlerinden biri olan Office yazılımlarının standart fiyatları küçük işletme ve özellikle bireysel kullanıcılar için cazip olmamasından dolayı Office 365 paketini daha ucuz bir fiyata sunacağını resmen duyurdu.

Özellikle bireysel ev kullanıcılarını hedefleyen ve sadece 2 farklı cihazda kullanılabilecek olan Office 365'in bu yeni paketi, Microsoft'un yapmış olduğu açıklamaya göre aylık ücreti 7 dolar, yıllık ücreti ise 70 dolar olacak. Var olan koşullarda en ucuz iki Office 365 paketlerinden biri sadece öğrencilere özel, diğeri ise 5 kullanıcıya kadar izin veriyor. Öğrencilere özel olan paket 4 yıl için 80 dolar değerinde ve iki farklı cihazda kullanılabiliyor. Diğer paket ise 5 kullanıcıya izin veriyor ve fiyatı ise yıllık 99 dolar.

İki cihazda kullanılabilen 70 dolarlık Office 365 paketinde Microsoft cihaz ayrımını ekran özelliklerine göre yapıyor. Buna göre kullanıcılar Office 365'i bir PC veya Mac bilgisayar ile birlikte bir de tablet bilgisayarlarda kullanabiliyorlar. Yani aynı anda PC ve Mac bilgisayarda kullanmak mümkün değil.





PAYLAŞ