Microsoft'ta Bitcoin ile Alışveriş Dönemi Başladı! - Haberler - indir.com

Microsoft'ta Bitcoin ile Alışveriş Dönemi Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Kripto Para

İnternet şirketleri arasındaki büyümesine hızla devam eden dijital para birimi Bitcoin, bu halkaya bir yenisini daha ekledi. Bugünden itibaren ABD'deki kullanıcılar Microsoft dijital içeriklerini Bitcoin ile satın alabilecekler.

Coindesk tarafından detaylı bir incelemeden geçen bu yenilik sayesinde kullanıcılar, Microsoft'un Windows, Windows Phone ve Xbox platformundaki içerikleri Bitcoin para birimini kullanarak satın alabilecekleri belirtiliyor.

Microsoft Bitcoi

Microsoft ürün ve hizmetlerini kapsamayan Bitcoin ile alışveriş dönemi sadece oyun, uygulama ve video alımları için geçerli. Bitcoin ile satın alma işlemini gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların, Microsoft hesaplarındaki dijital cüzdanlarına Bitcoin eklemesi yapmaları gerekiyor.

Sessiz sedasız resmi bir açıklama olmadan sunulan bu yeniliğin önümüzdeki günlerde hem Bitcoin tarafında hem de Microsoft tarafındaki büyümeye nasıl bir etki yapacağı da merak konusu. Şimdilik sadece ABD'yi kapsayan Bitcoin ödemelerinin diğer ülkelere getirilmesi konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.





PAYLAŞ