Microsoft'dan Xbox temalı ayakkabı geliyor - Haberler - indir.com

Microsoft'dan Xbox temalı ayakkabı geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-12 16:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Nike ve Sony’nin konsol temalı ayakkabılarının piyasaya sürülmesinden sonra iki markanın rakibi Microsoft ve Adidas da konsol temalı spor ayakkabılar için kolları sıvadı. Xbox tarzını yansıtan ilk ayakkabı modeli önümüzdeki ay satışa çıkacak.

Hatırlarsanız kısa bir süre önce Nike ve Sony PlayStation 5 temalı bir spor ayakkabıyı pazara sürmüştü. Bugün benzer bir iş birliğinin de Adidas ve Microsoft’tan geldiği öğrenildi. Alanının iki dev şirketi Xbox temalı ayakkabılar için güçlerini birleştirdi.

Microsoft Edge yeni güncellemeyle Office dosyaları açılacakMicrosoft Edge yeni güncellemeyle Office dosyaları açılacak

Konuyla ilgili gelen bilgilere göre Xbox temalı ilk spor ayakkabı Haziran ayında satışa sunulacak. Ardından Ekim ve Kasım aylarında yeni modeller piyasaya sürülecek. Tabi pandemi sürecinde olduğumuzu düşünürsek olası bir kapanma ya da tedarik sorunlarında bu tarihlerin uzaması da mümkün.

Adidas’ın Nike’ın, Microsoft’un da Sony’nin en büyük rakibi olduğunu düşünürsek ilerleyen zamanlarda bu dört dev arasındaki rekabetin kızışacağını söylemek mümkün. Satış üstünlüğünü hangi tarafın elde edeceğini de ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Xbox Game Pass Mayıs oyunları açıklandı

Bunun yanı sıra Xbox temalı ilk ayakkabı modelinin tasarımı da internete sızdırıldı. Ağırlıklı olarak siyah tonların hakim olduğu model oldukça sıradan bir görünüme sahip gibi duruyor. Tabi ürünün hala geliştirme aşamasında olduğunu da unutmamak gerek. Final versiyonu sızdırılan görsellerden çok daha farklı olabilir. Ancak olmazsa model biraz zayıf kalacak gibi görünüyor. Bunun yanı sıra Microsoft ve Adidas iş birliği kapsamında üretilen tüm spor ayakkabılar üzerinde Xbox logoları bulunan siyah ve yeşil kutularda eklenecek. Modellerin fiyat etiketi ise henüz bilinmiyor.


 


Microsoft 5 milyon kişiye ücretsiz dijital eğitim verecekMicrosoft 5 milyon kişiye ücretsiz dijital eğitim verecek
Microsoft Xbox satışlarından kar edemiyorMicrosoft Xbox satışlarından kar edemiyor

PAYLAŞ