Microsoft, yeni Office uygulamasını sundu - Haberler - indir.com

Microsoft, yeni Office uygulamasını sundu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 15:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Windows Insider programı gibi Office kullanıcılarını da yeni özellikler ile kavuşturan Microsoft, yeni Office uygulamasını sundu.

Microsoft, yeni Office uygulamasını sundu

Microsoft'un yayınladığı uygulaması, tüm ofis uygulamalarını bir arada bulunduruyor.  Microsoft uzun bir süredir kullanıcılarına ofis uygulamalarının tamamının bir arada bulunduğu uygulamayı tüm kullanıcılarla buluşturmadan önce, belirli bir kullanıcı kitlesi ile test etmeye devam ediyor. Daha önceden Insider programına dahil olan kullanıcılar, Microsoft Office uygulamalarının toplu bir şekilde bulunduğu My Office uygulamasını kullanabilir. My Office destekleyen sürümler:

Microsoft'un yeni hamlesi Surface Pro 7Microsoft'un yeni hamlesi Surface Pro 7

Microsoft'un katlanabilir cihaz patenti görüldü

  • Office 2016
  • Office 2019
  • Office 365
  • Office Online

Eğer sizde bu sürümlerden herhangi birini bulunduruyorsanız, Windows Insider programına dahil olduysanız ve ofis uygulamalarını kullanıyorsanız, istediğiniz zaman Microsoft Mağaza uygulamasından My Office'i indirebilirsiniz. My Office, özellikle arama özelliği ile koordineli çalıştığından, çalışmalarınızı tek bir pencere üzerinden kolay bir şekilde yürütebilirsiniz. Ayrıca çalışmalarınızda kullanacağınız materyalleri ayrı  bir tarayıcı üzerinden açmanıza gerek kalmıyor.

Eğer Insider kullanıcısı iseniz bu uygulamayı indirebiliyorsunuz fakat Insider kullanıcısı olmanıza rağmen My Office uygulamasına erişemiyorsanız, Insider güncelleme sıklığını "Fast" olarak seçin. Bu şekilde sorunu çözebilirsiniz.


Microsoft’tan OneDrive’a Küçük DokunuşlarMicrosoft’tan OneDrive’a Küçük Dokunuşlar
Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!
Microsoft'dan Chromium tabanlı yeni tarayıcıMicrosoft'dan Chromium tabanlı yeni tarayıcı

PAYLAŞ