Microsoft, Yeni Edge’i ayarlarda önermeye başladı - Haberler - indir.com

Microsoft, Yeni Edge’i ayarlarda önermeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-29 20:30:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Yazılım devinin hızla popülerleşen yeni tarayıcısını yaygınlaştırma konusundaki agresif stratejileri kullanıcılar tarafından tepki çekmeye devam ediyor. Firma ısrar sürdürdüğü yeni tarayıcısını kullandırtma politikasında yeni bir yöntem uygulamaya başladı.

Chromium tarayıcı motoru ile güncellenen Edge tarayıcı zengin eklenti desteği, arayüzü ve akıcılığı ile kullanıcılar tarafından memnuniyet ve beğeniyle kullanılıyor. Bununla birlikte Microsoft’un tarayıcısını yaygınlaştırma isteği tepki çekiyor.

Xiaomi Mi 10T serisi için Türkiye müjdesiXiaomi Mi 10T serisi için Türkiye müjdesi

Windows 10’un ön izleme yapılarında bazı kullanıcılar üzerinde test edilmeye başlanan yeni özellik çoğu kullanıcı tarafından olumsuz bir durum oluşturarak memnuniyetsizlik ile karşılanacağa benziyor.

Windows 10 Mayıs 2020 güncellemesi ile birlikte ayarlara eklenen başlık bölümünde Windows Update, kullanıcı hesabı ve OneDrive hakkında basit bilgilere ulaşılabiliyor.

 Şimdilik Windows 10 Home ve bazı Windows 10 Pro test kullanıcıları üzerinde gözlemlenen Microsoft’un yeni ayarlar bölümüne eklediği yeni bölümde tarayıcı tercihi de yönetilebiliyor.

Microsoft, Edge tarayıcısında ısrarcı

Edge tarayıcı dışında bir tarayıcının varsayılan olarak seçildiği sistemlerde önerilenlere geri dön uyarısı bulunurken bölüme tıklandığında kullanıcının karşısına bir doğrulama ekranı çıkarılıyor.

Her ne kadar yeni tarayıcı çoğu kullanıcı için olumlu izlenim oluşturmuş olsa da bazı kullanıcılar tarayıcı tercihi konusunda tavsiye almaktan hoşlanmayabilir.



PAYLAŞ