Microsoft, Xbox Live Gold'un Mayıs Ayı Oyunlarını Açıkladı - Haberler - indir.com

Microsoft, Xbox Live Gold'un Mayıs Ayı Oyunlarını Açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-26 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Xbox konsollarında, kullanıcılarına bir takım avantajlar sağlayan bir Xbox sistemi. Xbox Live Gold'da, oyuncular arkadaşlarıyla oyun oynayabiliyor, başka bir oyuncu topluluğuyla iletişim kurabiliyor, oyuncu puanı biriktirip kendisine bir avatar oluşturabiliyor. Bunların yanı sıra, Xbox'ın aylık olarak sunduğu ücretsiz oyunları oynama fırsatını elde ediyor. Her ay gerçekleştirilen bu avantajda, Mayıs ayında Xbox Live Gold üyelerinin ücretsiz olarak oynayabileceği 4 oyun belli oldu. Oyunların ikisi Xbox One ikisi de Xbox 360 konsolları için olacak.

Lara Croft and The Temple of Osiris

16 Mayıs ile 15 Haziran arasında ücretsiz olacak olan Lara Croft and The Temple of Osiris,  oyunun sevilen serileri arasında yer alıyor. Lara Croft and the Guardian of Light oyununun devamı olan yapım, Mısır çöllerinde geçiyor. Burada bulunan Osiris Tapınağı'nda Lara Croft, hazine avcısı Carter Bell'den önce Osiris'in asasını bulmayı amaçlıyor. Oyuncuların Lara Croft'u yönettiği oyunda, Carter Bell'den önce Osiris'in Asası'nı daha önce buluyor. Bell tapınağa girerken asayı ele geçiriyor ve laneti uyandırıyor. Devamındaki olaylar bu durum üzerinden gelişiyor.

LEGO Star Wars: The Complete Saga

16 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasında Xbox Live Gold üyelerine sunulacak bir diğer oyun LEGO Star Wars: The Complete Saga. yeni 'Challenge Mod'larıyla birlikte yeni karakterler, yeni seviyeler ve yeni oyun özellikleri ile Mayıs ayında oyuncular ücretsiz olarak oynayabilecek.

Star Wars: The Force Unleased II

Oyuncuların sevdiği serilerden Star Wars serisinin Star Wars: The Force Unleased II oyunu, 1 Mayıs ile 15 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olacak. Oyunda, Starkiller Darth Vader tarafından ihanete uğruyor ve gerçek kimliğini bulabilmek için yola koyuluyor. Oyuncular bu seride, gerçekleri ortaya koymaya çalışıyor.

Giana Sisters: Twisted Dreams-Director's Cut

1 Mayıs ' 31 Mayıs tarihlerinde ücretsiz olacak olan Giana Sisters: Twisted Dreams-Director's Cut tam bir ay boyunca oynanmış olacak. Oyuncuların amacı oyundaki gizemleri çözerek düşmanlara karşı açılan savaşta galip gelmek.

 





PAYLAŞ