Microsoft Windows 10'un bazı yeni özelliklerini gösteren bir video yayınladı - Haberler - indir.com

Microsoft Windows 10'un bazı yeni özelliklerini gösteren bir video yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-20 21:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft’un önemli isimlerinden olan Panos Panay tarafından Instagram üzerinden bir video paylaşıldı. Söz konusu paylaşımın 1 milyar Windows 10 kullanıcısı için paylaşıldığını söyleyen Panay, paylaşmış olduğu video ile beraber Windows 10’a gelecek olan bazı yenilikler de gösterildi. ABD merkezli şirket Microsoft’un son işletim sistemi olan Windows 10 üzerindeki geliştirmeler ve güncelleştirmeleri sürüyor. Geçtiğimiz dönemlerde tam 1 milyar kullanıcıyı aşan şirket, şimdi ise bu 1 milyar kullanıcısı için yeni bir video yayınladı. Bu videoda ise Windows 10’un yenilenerek gelecek olan kullanıcı arayüzü de gösterilmiş oldu.

Microsoft’un bir süredir Windows 10’un genel görünümünü değiştirmek için çalışmalar yürürttüğü biliniyor. Şirket kısa süre önce Windows 10’da yer alan bazı simgeleri de güncellemişti. Kullanıcılar bu yeniliklere ilerleyen dönemlerde de rastlayacak ve başta Başlat Menüsü olmak üzere genel görünümde ciddi değişimler olması bekleniyor.

Microsoft yeni güncellemesiyle Windows 10'daki 115 güvenlik açığını kapattı!Microsoft yeni güncellemesiyle Windows 10'daki 115 güvenlik açığını kapattı!

Windows 10 yenilikleri paylaşıldı

Panos Panay tarafından yayınlanan videoda Windows 10’un Başlat Menüsü tarafında nasıl bir değişime sahip olacağını görüyoruz. Videoya göre ilerleyen dönemlerde Windows 10 Başlat Menüsü daha geniş bir yapıda gelecek. Eski tasarıma göre ise daha etkin bir kullanım işlevselliğine sahip olacak. Tek yenilik Başlat Menüsünde olmayacak. Öyle ki genel klasör ve dosya görünümleri tarafında da köklü yeniliklerin olması bekleniyor. Videoda dosya gezgininin yenilikleri de gösteriliyor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Panos Panay (@panospanay)'in paylaştığı bir gönderi (19 Mar, 2020, 12:47ös PDT)

 


İlgili uygulamalar
Windows 10 yeni bir toplu güncelleme aldı!Windows 10 yeni bir toplu güncelleme aldı!
HUAWEI, Windows ve Android arasındaki engelleri ortadan kaldırıyorHUAWEI, Windows ve Android arasındaki engelleri ortadan kaldırıyor

PAYLAŞ