Microsoft, Windows 10 Etkinliğini Resmen Duyurdu! - Haberler - indir.com

Microsoft, Windows 10 Etkinliğini Resmen Duyurdu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Geçen haftalarda yaptığımız Windows 10 etkinlik haberimiz, Microsoft'un bugün resmi blogu üzerinden yaptığı duyuruyla resmilik kazanmış oldu. Firma Windows 10 etkinliğini 21 Ocak 2015 tarihinde Amerika'nın Redmond şehrinde düzenleyecek.

Resmi olarak ''Windows 10: Sonraki Bölüm'' adıyla duyurulan etkinlikte Microsoft'un, bugüne kadar fazla detay vermekten çekindiği Windows 10 ile Continuum olarak adlandırılan dokunma uyumlu arayüzüyle ilgili daha fazla detay vermesi ve yeni işletim sisteminde yaptığı güncellemeleri paylaşması bekleniyor.

Windows 10: The Next Chapter

Sadece Windows 10'a özel gerçekleştirilecek etkinlikte Windows Phone cihazlara gelecek Windows 10 için de özel bir tanıtımın yapılacağı söyleniyor. Etkinlikte Microsoft CEO'su Satya Nadella, Windows şefi Terry Myerson, Xbox birim yöneticisi Phil Spencer ve Windows PC, telefon, tablet deneyiminden sorumlu Joe Belfiore'de yer alacak.

Microsoft'un üst düzey yöneticilerinin de tam kadro katılacağı bilgisini aldığımız Windows 10 etkinliği, internet üzerinden canlı yayınlanacak. Etkinliğin sitemiz indir.com üzerinden de canlı yayınlanacağını sizlere aktaralım.





PAYLAŞ