Microsoft uygulama simgelerini güncellemeye başladı - Haberler - indir.com

Microsoft uygulama simgelerini güncellemeye başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-21 20:21:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Yazılım alanında dev bir isim olan Microsoft geçtiğimiz ay içerisinde 100'den fazla ürünün simgesinde değişiklik yapacağını bildirmişti. Windows 10'a bu simgeleri eklemeyi başardı bile. Microsoft, geride bıraktığımız Aralık ay içerisinde 100'den fazla ürünün simgesi üzerinde yenilikler yaptı ve kullanıcıların beğenisine sundu. Konu ile ilgili elde edilen bilgilere göre üzerinde yenilikler yapılan bu simgelerin yakın zaman içerisinde tüm kullanıcılar için de sunulacağı söylendi. 

Yeni simgeler şimdilik görev çubuğunda

Yeni simgeler hakkında şirket duyuru yaptığı günden bu yana Windows simgelerini yenilemek için tüm gücü ile çalıştı demek mümkündür. Microsoft'un Fluent Desing (Akıcı Tasarım) anlayışı temel alınarak yenilenen bu simgeler, bir Reddit kullanıcı tarafından duyuruldu ve söz konusu yeni simgeler şimdilik görev çubuğunda yer almış durumdadır. Microsoft'un yeni simgeleri Windows Insider programına üye olan kullanıcılar tarafından kullanılabilir durumdadır. 

Chromium tabanlı Microsoft Edge bu hafta kullanıma sunulacakChromium tabanlı Microsoft Edge bu hafta kullanıma sunulacak

Teknoloji devi Microsoft, 100 simge üzerinden baştan tasarladığı yeni simgeleri, kullanıcılar tarafından yapılan geri bildirimleri dikkate alarak yapacağı ve aynı zamanda düzeltmelerle beraber tüm kullanıcıların beğenisine sunmayı planlıyor. Fakat, Microsoft şirketinin yeni simgelerinin Windows 10 Kasım 2019 güncellemesi ya da daha önceki eski sürüm kullanıcıları için mevcut olup olmayacağı henüz belirli olan bir durum değildir. Şirketin söz konusu konu ile ilgili gelecek günlerde resmi bir açıklama ile konuya netlik kazandırması bekleniyor. Yeni ve güncel simgeler ile beraber değişime dahil olan simgeler üzerinde yenilikçi tasarımları görmek mümkün olacak. Üstelik kısa süre içerisinde yeni simgelerin tamamen sunulması bekleniyor. 

 


Microsoft Windows10'da tespit edilen güvenlik sorununa çözüm getirecekMicrosoft Windows10'da tespit edilen güvenlik sorununa çözüm getirecek
Chromium tabanlı yeni Microsoft Edge yayınlandıChromium tabanlı yeni Microsoft Edge yayınlandı
Microsoft Internet Explorer'daki güvenlik açığını doğruladıMicrosoft Internet Explorer'daki güvenlik açığını doğruladı

PAYLAŞ