Microsoft' un Sosyal Ağ Uygulaması: Socl - Haberler - indir.com

Microsoft' un Sosyal Ağ Uygulaması: Socl

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft'un kendi arama teknolojisi üzerine kurduğu sosyal ağı Socl için yayınladığı Android, iOS ve Windows Phone uygulamalarını sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Pinterest tarzında hazırlanmış olan sosyal ağ platformu so.cl' nin uygulamaları sayesinde pano yaratabilir ve bu panolar üzerinde arkadaşlarınıza sorular yönelterek tartışmalar başlatabilirsiniz. Socl üzerinde diğer sosyal ağlardan alışkın olduğumuz profil sayfaları ile karşılaşacağımız gibi kendinize ait olan sayfanız üzerinde kişisel bilgilerinizi, ilgi duyduğunuz şeyleri ve arkadaşlarımızı listeleyebiliyoruz. Ayrıca ağ üzerinde kullanıcılar için yeni kazandırılmış olan bir özelliği kullanarak çalma listeleri oluşturabilir ve bu çalma listelerini arkadaşlarınız ile birlikte izlerken aynı anda sohbet de edebilirsiniz.

Web platformu üzerindeki özellikleri mobil platformlara da taşıyan Socl uygulaması sayesinde sosyal ağlarda bulunan ileti, fotoğraf ve video paylaşımlarını da yapabilmenize olanak sağlamakla beraber diğer sosyal ağlardan farklı olarak kullanıcılara pek çok yeniliği de sunuyor.

Uygulama sayesinde fotoğraflarınızı kullanarak kendinize özel kolaj çalışmaları oluşturabilir, arkadaşlarınızın iletilerine hızlı bir şekilde resimli cevaplar verebilir, kendinize ait fotoğraflara metin mesajları ekleyerek komik bir hale getirebilirsiniz. Bu sayede eğlenceli fotoğraf çalışmalarınızı arkadaşlarınız ile paylaşarak eğlenebilirsiniz. Uygulamanın dikkatimizi çeken en önemli özelliği ise Socl ile oluşturduğunuz tüm iletileri yine uygulama üzerinden Facebook, Twitter, Tumblr ve Pinterest gibi diğer sosyal ağlarda paylaşabilmenizdir.

Sosyal ağ paylaşımlarına yenilikçi bir adım atan Microsoft' un geliştirdiği SOCL platformuna ait mobil uygulamaları aşağıdaki bağlantıları kullanarak akıllı cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Android için Socl indir

iOS için Socl indir

Windows Phone için Socl indir




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ