Microsoft To Do Android sürümünün yeni özellikleri - Haberler - indir.com

Microsoft To Do Android sürümünün yeni özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-28 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Teknoloji devi Microsoft'un yapılacaklar listesi uygulaması To Do, yeni güncellemesiyle beraber ekstra özelliklere sahip oldu. Halihazırda zaten son derece gelişmiş düzeyde bir uygulama olup bu güncelleme ile beraber platform eskisinden çok daha kuvvetli hale geldi. Güncelleme ile beraber gelen bu yeni özelliklerin ağırlığı listelerde sıralama ve notları yönetme üzerine kuruldu. Microsoft'un not alma uygulaması olarak kullanıcıların beğenisine sunulan To Do, Android sürümünde yeni güncellemeye sahip oldu ve bu sürüm içerisinde listelerde sıralama konusunda büyük bir çaba harcandı. 

Değişim listesindeki maddeler tam olarak şöyle;

  • Listeler arası görevleri daha iyi yönetmek artık mümkün. Bir görev farklı bir listeye taşınırsa artık bu listede en üstte yer alacak.
  • Listelerde görevleri el ile sıralamak da artık çok daha kolay. Üç noktaya dokunup ok tuşlarıyla istediğiniz gibi sıralayın.
  • Otomatik sıralama metotlarından herhangi birinin aktif olduğu durumlarda elle sıralamayı aktive etmek istediğinizde önce bunu devre dışı bırakmanız isteniyor.
  • Uzun listelerde aşağı-yukarı sürüklerken artık daha akıcı bir animasyon var.

Dev şirket Microsoft, yakın zaman içerisinde To Do, iOS uygulamasında kişisel hesaplar için bildirim desteğini aktif hale getirmişti. To Do uygulamasının yakın zaman içerisinde kazandığı bir diğer güzel özellikte listeleri yazdırmak olmuştu. Bu özellik ise hem Windows 10 hem de Android sürümünde kullanılabiliyor. Not alma özelliğinin yanı sıra daha birçok özellik ile donatılmış olan To Do uygulamasını hem Android hem de iOS platformlarında kullanabilirsiniz. 

 





PAYLAŞ