Microsoft Teams otomatik özet hizmeti ekliyor - Haberler - indir.com

Microsoft Teams otomatik özet hizmeti ekliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-24 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft, Ignite’taki Microsoft Teams toplantıları için daha fazla Birlikte Mod sahnesi, özel düzenler, ara verme odaları ve otomatikleştirilmiş özetler olarak bir dizi yeni güncellemesini duyurdu. Bir toplantıya katılabilmek için maksimum kişi sayısı bu yıl içinde 1000 katılımcıya çıkarken, Microsoft sadece görüntülenme kapasitesini 20000’e çıkaracak. Microsoft tarafından Temmuz ayında ortaya çıkarılan Birlikte Mod ile toplantı katılımcılarını “toplantı yada sınıftaki diğer herkesle aynı odada oturuyormuş gibi” hissettirmek adına paylaşılan bir sanal alana getiriyor. Bu yılın ilerleyen saatlerinde bir oditoryum, konferans salonu ve kahve dükkanı olmak üzere daha fazla yer seçeneği sunulacak.

Diğer yandan Microsoft Teams, katılımcıları daha fazla gerçekçilik için sanal koltuklarında ölçeklendirmek ve konumlandırmak için makine öğrenimi gibi akıllı özellikler kullanılacak. Ayrıca bu yılın ilerleyen günlerde sunucular toplantı düzenlerini özelleştirebilecekler.

Microsoft, Project xCloud'u Android’de kullanıma sundu!Microsoft, Project xCloud'u Android’de kullanıma sundu!

Microsoft Teams, yeni güncellemesini sundu

Önümüzdeki aydan itibaren Microsoft Teams, katılımcıların daha küçük gruplara ayrılmalarına olanak tanıyan ara odalarını destekleyecek. Sunucular tüm bu odalara duyurular yapabilir, aralarına dahil olabilir veya kapatabilirler. Tüm katılımcıları ana toplantı odasına geri çekebilmek yeteneği de olacak. Toplantı tutanağı tutmakla görevlendirilmiş olan herkes bunun her ne kadar sıkıcı olabileceğini bilir ve Microsoft otomatik özetlerle işleri biraz daha kolaylaştırıyor. Düzenlemeler, toplantının kaydını transkriptini, sohbeti ve paylaşılan dosyaları içermiş olacak.

Bu noktada Microsoft Teams’de ve Outlook takvimindeki toplantı etkinliğinde sunulacak. Ayrıca yakın zamanda Microsoft 365’te depolanacak. Bu sayede onları toplantıda bulunmayan kişilerle paylaşabileceksiniz. Teams yolunda, aramalar için geliştirilmiş görünüm, geliştirilmiş arama ve maksimum ekip üyeliğinde 5000’den 25000’e artış gibi başka güncellemeler de olacak. Bakalım Microsoft, daha ne gibi güncellemeler ile ne gibi yeni özellikler sunacak ilerleyen günlerde göreceğiz.


Microsoft tablet olarak da kullanılabilen yeni bir katlanabilir cihaz patenti aldıMicrosoft tablet olarak da kullanılabilen yeni bir katlanabilir cihaz patenti aldı
Microsoft, Bethesda’yı satın aldı! Tüm oyunlar Game Pass’e gelecekMicrosoft, Bethesda’yı satın aldı! Tüm oyunlar Game Pass’e gelecek

PAYLAŞ