Microsoft' tan Windows 8 için Yeni Kış Temaları - Haberler - indir.com

Microsoft' tan Windows 8 için Yeni Kış Temaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft, havaların soğuduğu ve kış mevsiminin habercisi olan şu günlerde Windows 8 kullanıcıları için hazırladığı kış temalarında bulunan birbirinden güzel manzara resimleri ile bilgisayarlarımızı süslemeye devam ediyor.

Resmi Windows sayfası üzerinde dikkatimizi çeken ve siz ziyaretçilerimiz için derlediğimiz ücretsiz temalardan ilki olan Snow Panaromic yani Panoramik Kar temasını Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemine sahip bilgisayarınızda kullanabileceğiniz gibi temanın kullanıcılara sağladığı çift monitör desteği ile genişletilebilir panoramik manzara imkanı sunmaktadır. Toplam 12 fotoğrafdan oluşan bu pakette ABD' deki Yosemite National Park' tan Avusturya Alpleri' ne kadar pek çok mekanda çekilmiş fotoğrafları bulabilirsiniz.

Diğer tema paketi Snowy Night yani Karlı Gece tema paketinde ise toplam 13 kış ve tatil fotoğrafını bulabileceğiniz gibi İsveç, Kanada, Norveç ve İskoçya' da çekilmiş en güzel kış manzarası fotoğraflarını bilgisayarınızda görebileceksiniz.

Microsoft' un Windows 8 kullanıcıları için hazırlamış olduğu ve birbirinden güzel kış temalı manzara resimlerinin yer aldığı tema paketlerini bilgisayarınıza ücretsiz olarak indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Windows 8 için Snow Panaromic Teması indir

Windows 8 için Snowy Night Teması indir

 

 





PAYLAŞ