Microsoft, SwiftKey Klavye'nin bugüne kadarki en büyük güncellemesini duyurdu. - Haberler - indir.com

Microsoft, SwiftKey Klavye'nin bugüne kadarki en büyük güncellemesini duyurdu.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-20 12:40:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Yeni gelen bir güncelleme ile SwiftKey 7.0 yazılıma  birçok özellikler eklendi. Microsoft'un sanal klavyesi olan SwiftKey, sanal klavye pazarında lider konumda gözüküyor. Sanal klavye ye gelen özelliklerden bir tanesi yapışkanlar özelliği olmakta.

Yapışkanlar; bu özellik sanal klavye de mesajlara kişisellik söz konusu olan bir durum doğuruyor. Bu kapsamda yapışkan özelliği sayesinde sistemde yüklü olan bazı yapışkanlar gönderilmeden önce düzenlenebiliyor olup, Microsoft'un özel yapışkan paketleri de yakında kullanıma açılarak kullanıcıyla buluşacak. Özelliklerin İOS ve Android cihazlarda ücretsiz kullanılacak olması da belirtiliyor. Yapışkan özelliğine erişimin oldukça kolay olduğu da belirtiliyor. Güncelleme ile gelen yeni özellik olan yapışkanları depolamak için uygun bir alan sağlandığı ve düzenlenmiş fotoğraflar ile medya dosyalarının da sonradan birçok uygulama içinde kullanılmasına olanak sağladığı vurgulanıyor.

Bununla birlikte bir diğer gelen güncelleme özelliği içersin de sanal klavye lideri SwiftKey, var olan Merkez (Hub) özelliğini Araç Çubuğu ile değiştirdiğini açıkladı. Güncelleme ile gelen Araç Çubuğu özelliği Android ve iOS'ta sözcük tahmin çubuğunun solundaki '+' işaretine dokunarak açılıyor. Sanal klavye bünyesinde Takvim Paylaşım özelliğinin de yakın zamanda çıkacağı açıklandı. Yeni özelliğin içeriğine bakıldığında takvim randevusu oluşturmayı sağlayacağı görülüyor. SwiftKey, çok emoji göndererek kullanıcılara emoji zenginliği sağlıyor. Bu özellikler ile klavye otomatik düzeltme, akış ve sonraki sözcük tahmini gibi çekirdek özellikleri hızlı, kolay ve doğru bir yazım sağlayarak dikkatleri üzerine çekiyor.

 

 





PAYLAŞ