Microsoft SwiftKey için büyük bir güncelleme getiriyor! - Haberler - indir.com

Microsoft SwiftKey için büyük bir güncelleme getiriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-22 19:30:13
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

SwiftKey, bugüne kadar aldığı en büyük güncelleme ile karşımıza çıkacak. başarılı klavye uygulaması araç çubuğu gibi bazı özelliklere sahip olacak. Microsoft konu hakkında açıklama yaparak güncellemenin neleri kapsadığını açıkladı.

Microsoft, 2016 yılında Android ve iOS için popüler SwiftKey klavyesini 250 milyon dolar karşılığında satın almıştı. Her iki platformda hala en popüler üçüncü taraf klavyelerinden biri ve bugün, şirket satın alma işleminden bu yana en büyük güncellemelerinden birini piyasaya sürüyor.  İleriye dönük olarak, servis, düzenlenebilir ve Microsoft'a özel olanları da içeren bir dizi çıkartma paketi sunacaktır.

 

Bu güncelleme tek başına yeterince ilgi çekici gözükmeyebilir ama gerçek değişim SwiftKey'i daha ilginç özellikler eklemeye hazır hale getiriyor. Çıkartmalar yeni SwiftKey araç çubuğunda yer alacak çünkü mevcut 'hub', klavyenizin düzenini, boyutunu vb. Değiştirebileceğiniz menü geliyor.

Yakın gelecekte, SwiftKey bu araç çubuğunu konum paylaşımı ve takvim paylaşımı gibi bir dizi yeni özelliği etkinleştirmek için kullanacak. SwiftKey'nin Ürün Müdürü Chris Wolfe, bugünkü açıklamasında 'Hızlı ve etkili bir yazım deneyiminin yanı sıra başarılı bir klavye desteği sağlamaya kararlıyız' şeklinde konuştu.  Ayrıca 'Günümüzde Araç Çubuğu, Çıkartmalar ve Koleksiyonlar'ın yayınlanması, Konum ve Takvim'in duyurulması, aynı zamanda kullanıcıların zengin medya deneyimini geliştirme isteğimizi de gösteriyor. Microsoft'un desteğiyle, hem normal hem de zengin medya yazımlarında daha fazla yenilik görmeyi bekleyebilirsiniz. ' şeklinde açıklamasını tamamladı.

 

 





PAYLAŞ