Microsoft Surface Pro İçin USB Type-C Müjdesi - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Pro İçin USB Type-C Müjdesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-27 15:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft’un almış olduğu yeni bir patent kullanıcıları heyecanlandırdı. Buna göre Surface Pro modeli için merakla beklenen donanım yeniliği ise yakın zamanda gelebilecek. Windows United tarafından keşfedilmiş olan ve paylaşılan patent detaylarına göre Microsoft’un Surface tablet serisi için bir süredir beklenilen bir özelliğin sonunda geldiğini gösteriyor. Öyle ki patente göre Surface Pro 7 ile beraber USB Tip-C bağlantı seçeneğini görebileceğiz. Bu yeni gelişim ile beraber yeni Surface serisi daha da gelişmiş bir yapı ile karşımıza gelmiş olacak. Microsoft’un bu Surface Pro hibrit dizüstü bilgisayar modelleri çeşitli sorunlara sahip olsalar da, en iyi Microsoft tablet bilgisayarları olarak piyasada yer alıyor.

Microsoft Surface Modellere USB-C Geliyor

49 TL Değerindeki Oyun Rime Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu49 TL Değerindeki Oyun Rime Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Şirketin bu başarılı Surface serisi tablet modellerinin arasında uygun fiyat etiketli Surface Go cihazı da bulunuyor. Ancak yeni nesil Surface serisine USB-C standartı gelmesi ile beraber modellerin daha gelişmiş olarak karşımıza çıkacağı düşüncelerini akıllara getiriyor. Mini DisplayPort seçeneği iyi bir bağlantı olsa da USB-A bağlantısı USB 3.0 standartlarına göre oldukça yavaş bir bağlantı hızı sunuyor. Ayrıca çevre birimleri şarj edebilmek için Microsoft Surface Pro cihazlarında Surface Connect adlı özel bir bağlayıcı özellik bulunuyor.

USB-C bağlantısı sahip olduğu simetrik rahat kullanımının yanı sıra, bağlantının çok yönlü olması da başlıca tercihler arasında bulunuyor. Basit aktarım hızına ek olarak USB Hub ile ana bağlayıcı görevi de yapabiliyor. Bu sayede kullanıcılar birçok aygıta aynı anda bilgisayarlarına bağlanabiliyorlar. USB-C ayrıca dosya aktarımını yaparken eş zamanlı bir şekilde şarj işlemi de yapabiliyor. Ayrıca tüm bunlar Microsoft harici üreticilerin USB-C hubları ile de mümkün olabilecek. Bakalım yeni nesil Microsoft Surface Pro serisi cihazlar nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz.  


Bir Süredir Ertelenen Starlink Uydularının Fırlatma İşlemi Sonunda GerçekleştiBir Süredir Ertelenen Starlink Uydularının Fırlatma İşlemi Sonunda Gerçekleşti
Fiyatı 24 TL Olan Steam Oyunu Kısa Süreliğine Ücretsiz OlduFiyatı 24 TL Olan Steam Oyunu Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

PAYLAŞ