Microsoft Surface Pro 7 Plus tanıtıldı - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Pro 7 Plus tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-12 22:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi şirket Microsoft’un Surface Pro ailesine yeni dahil ettiği üyesi olan Surface Pro 7 Plus resmi olarak tanıtıldı. Cihazın tanıtımı ile beraber özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihine dair detaylar da belli olmuş oldu. Plus modeli ile beraber LTE bağlantı özelliği uzun bir süre sonra Surface Pro model cihazlarına gelmiş oldu. Microsoft’un oldukça sevilen ve başarılı serisi olan Surface Pro ailesine yeni bir modelin daha eklendiğini görüyoruz. Bu yeni üye Surface Pro 7 Plus olarak karşımıza çıkarken, markanın sunduğu bu cihazın okul ve iş odaklı olduğu ifade ediliyor. Microsoft Surface Pro 7 Plus’un sahip olduğu tasarım ve ekran detaylarına baktığımız zaman ise Surface Pro 7 ile aynı gibi gözükse de, aralarında donanım farkları ortaya çıkmış oluyor. Microsoft söz konusu bu yeni modelinde Intel’in 11.nesil işlemcisini kullanırken, büyük batarya ve çıkarılabilir SD ile Lte bağlantısıyla ön plana çıkıyor.

Microsoft Surface Pro 7 Plus resmi olarak tanıtıldı

Tanıtımı yapılan Microsoft Surface Laptop Go özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Microsoft Surface Laptop Go özellikleri ve fiyatı

Model LTE bağlantısına sahip olurken, 5G bağlantı desteğinin olmaması dikkat çekiyor. Qualcomm X20 LTE modeminin kullanılmasından ötürü söz konusu bağlantının olmadığı düşünülüyor. Modelin Core i3, Core i5 ve Core i7 seçenekleri yer alırken, bu modeller arasında Intel Core i5 için opsiyonel bir LTE seçeneği bulunuyor. Ayrıca modelin batarya ömrünün ise 15 saat olduğu ifade ediliyor. 2736 x 1824 piksel çözünürlük ile gelen model 12.3 inç PixelSense bir ekrana sahip olurken, modelde ise bir adet USB-C portu, bir adet USB-A portu, 3.5 mm kulaklık girişi ve Surface Connect portunu görüyoruz. WiFi bağlantı seçeneğinin olduğu modelde ise MicroSDXC kart okuyucu desteği de yer alıyor. LTE modellerde ise nano SIM alanı yer alacak.

Bu modelde büyük tasarım yenilikleri yapılmazken, tutarlı seviyede kaldıkları ifade ediliyor. İş dünyası için bir standart olduğunu belirten şirket, ekran çerçevelerinin inceltilmesi durumunda port konumlarında sorun olacağını ifade ediyor. LTE desteğine sahip olan Core i5 işlemcili versiyon 1149 dolar, 8 GB RAM ve 128 GB depolamalı Core i3 olan model 899 dolar, 32 GB RAM ve 1 TB depolama alnına sahip Core i7 olan versiyon ABD’de 2799 dolar fiyat etiketiyle satışta olacak. Surface Pro 7 modelini 15 Ocak tarihinden itibaren ABD, Yeni Zelanda, Avustralya ve birçok Avrupa ülkesinde satışta göreceğiz. Modelin yüksek ihtimalle ülkemizde satışta olmaması bekleniyor.


Microsoft Surface Duo yakında farklı ülkelerde satışa çıkacakMicrosoft Surface Duo yakında farklı ülkelerde satışa çıkacak
Surface Duo, Avrupa'da satışa çıkıyorSurface Duo, Avrupa'da satışa çıkıyor

PAYLAŞ