Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-04 12:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Tanıtımına sadece birkaç saat kala sızdırılan yeni nesil Surface Laptop 2 tanıtıldı. Özellikleri ve tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çeken bu dizüstü bilgisayar oldukça iddiali geliyor.

Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!

8. Nesil Intel işlemcisi ve tasarımıyla birlikte Surface Laptop ailesini güncelleyen Microsoft, Surface Laptop 2 ile karşımıza çıkıyor. Önceki nesil Surface Laptop modellerine göre çok daha hızlı olduğu iddia edilen bu laptop önceki modele göre yüzde 85 daha hızlı. Ayrıca dokunmatik ekrana sahip bilgisayar, oldukça ince bir LCD ekran paneli ile dikkat çekiyor. Yeni dizüstü bilgisayar modelleri hakkında pek bir bilgi paylaşmayan teknoloji devi, önceki modellerde yer verilen 13.5 inçlik ekran ile karşımıza çıkıyor. 

Microsoft'tan Surface Mobile Mouse!Microsoft'tan Surface Mobile Mouse!

2017 yılında duyurulan ilk Surface Laptop modeli ile kullanıcıların beğenisini kazanan Microsoft, ilk modelinde ortaya çıkan bazı kusurları bu modeliyle birlikte gideriyor. Fakat ne yazık ki kullanıcıların beklediği USB-C bağlantı noktalarının bulunmadığını belirtmek gerekiyor.  Karşımıza çıkacak olan bu dizüstü bilgisayar mat siyah tasarımı ile birlikte oldukça modern bir görünüşe sahip. Ayrıca bu modelde 8 GB RAM ve 126 GB depolama kapasitesi bulunuyor. 8.Nesil Intel Core i5 işlemcilerinden gücünü alan cihaz 16 Ekim tarihinde 1000 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulacak.

Genel olarak bakıldığında yeni Surface Laptop 2 önceki nesillere göre çok bir yenilik bulundurmuyor. Fakat yeni donanımları sayesinde 2 kat daha hızlı hale geliyor. Çoğu rakiplerinde bulunan USB-Tip-C bağlantı noktalarını bulundurmaması şimdiden olumsuz eleştirilerin hedefi durumuna gelmiş. Bu bilgisayar genelde grafik tasarımcılar ve video düzenleyen kişiler tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. 1000 dolar gibi bir fiyat dolar kuru sebebiyle ülkemizde oldukça pahalı olacaktır. Yaklaşık olarak 6000-7000 Türk lirasına denk geliyor. Tabi bu fiyata vergiler dahil değil. Microsoft'un bu dizüstü bilgisayarı hem yeni nesil işlemcisi hem de RAM bakımından oldukça zengin. Tanıtılmasından birkaç saat öncesinde bilgileri sızdırılan bu dizüstü bilgisayar 8 GB RAM ve 128 GB depolama kapasitesi sunuyor. Ayrıca dokunmatik ekranı ile birlikte kullanıcılarına bir önceki modelden daha iyi bir deneyim sunacak.


Microsoft'tun güvenlik konusunda kullanıcıların şüphe duymayacağı 5 özellikMicrosoft'tun güvenlik konusunda kullanıcıların şüphe duymayacağı 5 özellik
Microsoft Gamescom'da, yenilenmiş Xbox'ını tanıtacakMicrosoft Gamescom'da, yenilenmiş Xbox'ını tanıtacak
Microsoft, iki yeni nesil konsol geliştiriyor olabilirMicrosoft, iki yeni nesil konsol geliştiriyor olabilir

PAYLAŞ