Microsoft Surface Duo’nun çıkış tarihi hakkında yeni iddialar - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Duo’nun çıkış tarihi hakkında yeni iddialar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-16 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Microsoft Surface Duo, geçtiğimiz yıl içerisinde sonbahar ayında tanıtıldı. Yazılım devi, çift ekranlı Android telefonun çıkışı için 2020 yılının son ayları işaret edilmişti. Fakat bir süre önce söz konusu bu telefonun beklenenlerden daha önce satışa sunulabileceğini gösteren bazı durumlar olmuştu. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan iddialara göre Microsoft Surface Duo ile beklenenden önce tanışma ihtimalini kuvvetlendiriyordu. 

Eğer Royole FlexPai görmezden gelinirse, katlanabilir akıllı cihaz döneminin kapılarını açan şirket Samsung olmuştu. Şöyle ki Galaxy Fold, bazı hayalleri gerçeğe dönüştürse de dayanıklılık konusunda beklentileri karşılamaktan geri kalmıştı. Microsoft, iki ayrı ekranı tek bir ekranda birleştirerek dayanıklılık sorununa karşı hem tanıdık hem de farklı bir yaklaşım getirmişti. 

Çift ekranlı Android akıllı telefon Microsoft Surface Duo karşınızdaÇift ekranlı Android akıllı telefon Microsoft Surface Duo karşınızda

Microsoft Surface Duo hakkında yenilik

Samsung’un Galaxy Fold 2’yi 5 Ağustos’ta Galaxy Note 20 ile beraber tanıtılması bekleniyordu. Windows Central sitesinden Zac Bowden, Microsoft’un Samsung’a karşı avantaj sağlamak adına Microsoft Surface Duo'yu Galaxy Fold 2'nin tanıtımından önce piyasaya sürülebileceği iddia edildi. Bu da telefonun gelecek ay içerisinde ya da Ağustos ayının ilk günlerinde satışa sunulabileceğini akıllara getiriyor. Teknoloji devi Microsoft’un kendi markasını taşıyan ilk Android telefonu olan Surface Duo, donanım bakımından çok güçlü özellikler vadetmiyor.

Çift ekranın varlığı telefonun en dikkat çekici yönü olarak öne çıkarken, Microsoft’un çift ekran deneyimini iyileştirmek adına ne gibi yazılımsal dokunuşlar yaptığı da merak ediliyor. Microsoft Surface Duo için sevkiyatların başlamasının iki ayı bulabileceği de Bowden’ın paylaşımında belirttiği ihtimaller arasında yer alıyor. Konuyla ilgili olarak eğer bu iddialar doğru çıkarsa, ağustos ayında akıllı telefon pazarında Microsoft ve Samsung savaşını izlemek sürpriz olmayacaktır. Microsoft Surface Duo hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla sınırlı olsa da yakın zaman içerisinde konuyla ilgili daha net bilgiler elde edilmesi bekleniyor. 


Microsoft Surface Duo nedir?Microsoft Surface Duo nedir?
Katlanabilir ekranlı Microsoft Surface Duo'nun özellikleri netleşiyorKatlanabilir ekranlı Microsoft Surface Duo'nun özellikleri netleşiyor
Çift ekranlı Microsoft Surface Duo beklenenden erken piyasaya sürülebilir!Çift ekranlı Microsoft Surface Duo beklenenden erken piyasaya sürülebilir!

PAYLAŞ