Microsoft Surface Duo nedir? - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Duo nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-19 08:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mobil pazarda istediği yükselişi sergileyemeyen Microsoft, çift ekranlı Surface Duo ile pazarda dikkat çekiyor. Çift ekranlı bir deneyim yaşatan Microsoft’un bu Surface Duo modelinin ne gibi özellikler ve detaylar sunduğuna bu içeriğimizde değineceğiz. Mobil cihazlarda ekran boyutu ve pil ömrü noktasında çeşitli sorunlar yaşanırken, üretici şirketler ile bu yönlü geliştirmeler yapmaya devam ediyorlar. Bunlardan birisi de Microsoft oldu ve çift ekranlı yapısı ile Microsoft Surface Duo’yu piyasaya sundu. Çift ekranlı telefon serisine dahil olan Microsoft, Surface Duo ile Pazar payında ciddi bir artış hedefliyor.

Microsoft Surface Duo Özellikleri ve Detayları

Çift ekranlı Android akıllı telefon Microsoft Surface Duo karşınızdaÇift ekranlı Android akıllı telefon Microsoft Surface Duo karşınızda

Güney Koreli şirket Samsung’un Galaxy Fold modelinde yaşadığı problemlerden ötürü şirket Surface Duo ile ilgiyi çekmeyi hedefliyor. Android altyapısına sahip olan Galaxy Fold modeli, katlanabilir akıllı telefon piyasasına giriş yapan modeller arasında öncü olmayı hedefliyor. Surface Duo modeline gelecek olursak cihazın her iki ekranından da uygulama çalıştırılabileceği ifade ediliyor. İkinci ekranda klavye veya oyun kolu olarak kullanılabilecek. Ofis kullanımı ve oyun oynamak için ideal bir cihaz olan bu model tablet taşıma zorluğunu da ortadan kaldırmış oluyor. Cihazın işlemci tarafında ise Snapdragon 855 modelini kullandığı belirtiliyor.

Donanım ve gerekli yazılım desteği ile beraber Surface Duo’nun piyasada Microsoft adına oldukça iş yapması bekleniyor. Cihazın şuan için satışta olmadığı ancak 2020 ile beraber satışta olacağı bekleniyor.  



PAYLAŞ