Microsoft Surface Değişime Gidiyor - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Değişime Gidiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 16:22:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Pazar analiz şirketlerinden bir tanesi olan IHS Markit, Forbes Dergisi’ne verdiği bir açıklamada, Microsoft’un çift ekranlı tableti 2020 yılının ilk yarısından itibaren görücüye çıkabilir.

Microsoft Surface Şirketi 2020 yılının ilk yarısından itibaren radikal bir kararla ekleme yapabilir. 2018 yılından bu yana Microsoft Surface ailesi çift ekranlı bir tablet üstünde çalıştığına dair dedikodular etrafta dolaşıyor. Sektörün devleri arasında olan şirket bu ay içerisinde şirket çalışanlarına benzer formatta bir cihazı gösterdiği de iddia ediliyor. Pazar analiz şirketlerinden bir tanesi olan IHS Markit, Forbes Dergisi’ne verdiği bir açıklamada, Microsoft’un çift ekranlı tableti 2020 yılının ilk yarısından itibaren görücüye çıkabilir. Çift ekranlı bir tabletin varlığı teknoloji severlere ilgi çekici gelse de söz konusu olan tabletin hem Apple’ın iCloud işletim sistemini hem de Android işletim sistemli uygulamaları destekleyeceğini duyurmuştu. Bu durum ise insanlara bir hayli çekici geliyor.

Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!

LTE ya da 5G desteği olacak mı?

IHS Markit’in tedarik zincirinden elde ettiği bilgilere göz atacak olursak, yeni Surface’te 4:3 görüntü oranına sahip 9 inç büyüklüğünde 2 adet ekran bulunacak. Aynı zamanda çift ekranlı tablette işletim sistemi olarak Windows Lite kullanılacağını siz değerli okurlarımıza duyuralım. Intel ve Microsoft’un katlanabilir tablet için bir araya gelerek çalışma yürütecekleri daha önceden de defalarca kez gündeme gelmişti. IHS Markit’in söylediklerine göre 2 ekranlı Surface’te Intel’in 10 nm Lakefield işlemcisine sahip olarak karşımıza çıkacak. Bu tablet hakkında merak edilen diğer konular ise LTE ya da 5G desteğine sahip olup olmayacağı konusu. Yorumcuların birçoğuna göre bu özellikler mevcut olacak. Peki sizce söz konusu olan tablette LTE ya da 5G desteği olacak mı?

Fiyatı ne kadar olacak?

2 ekranlı Microsoft Surface için hangi fiyat aralığında olacağı hakkında herhangi bir şekilde bilgi söz konusu olmadığını sizlere aktarmış olalım. Aynı şekilded tabletin ilk etapta nasıl bir kitleye ulaşabileceği konusunda da net bir şey söylemek mümkün değil. Bugün tablet üreten pek çok şirket çift ekranlı tablet üretme konusunda ne kadar istekli olduğunu da zaten biliyorsunuz. Dolayısıyla şirketin yapmış olduğu bu atılıma şaşırmak abes olur.

 

 

 


Microsoft surface 2 yenilenerek satışa çıkıyorMicrosoft surface 2 yenilenerek satışa çıkıyor
Microsoft Surface Pro İçin USB Type-C MüjdesiMicrosoft Surface Pro İçin USB Type-C Müjdesi

PAYLAŞ