Microsoft Surface Book ve Surface Pro 4 Tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Book ve Surface Pro 4 Tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-06 21:30:12
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Microsoft Surface ailesine yeni iki cihaz daha ekledi. Surface Book ve Surface Pro 4 adlarındaki yeni ürünler, çok yazı yazan ve büyük ekranda çalışmak isteyen kullanıcıları hedefliyor.

Microsoft Surface Pro 4, eski versiyonundan daha büyük bir ekrana sahip. 12.3 inç büyüklüğündeki ekrana sahip tablet rakiplerine göre daha iddialı bir performans sunacak. İntel'in 6. nesil M3, i3 ve i5 işlemcileriyle gelecek olan cihazda 4, 8 ve 16 GB lık farklı versiyonlar da bulunacak ve ekran kartlarını da biz belirleyebileceğiz. 128, 256, 512 GB ve 1 TB'lık farklı depolama seçenekleri de kullanıcıların tercihine bırakılmış. 

Microsoft Surface Pro 4 Tanıtım Videosu

Microsoft'un ilk dizüstü bilgisayarı Surface Book ise bugün tanıtılan bir diğer cihaz oldu. 13.5 inç boyutundaki ekranı ile yeterli bir boyut sunan notebook, çok sessiz klavyesi sayesinde özellikle yazı yazarak mesleğini icra edenler için çok uygun görünüyor.

Microsoft Surface Book Tanıtım Videosu

 

Son nesil Intel Core işlemcinin görev aldığı Surface Book, yüksek performansına rağmen tek şarjla 12 saatlik çalışma süresi sunarak kendi klasmanında çok iddialı bir duruma geliyor.  

Surface Pro 4 899 dolardan, Surface Book ise 1499 dolardan 26 Ekim tarihinden itibaren satışa çıkacak. 





PAYLAŞ