Microsoft Surface 5 Pro Geliyor - Haberler - indir.com

Microsoft Surface 5 Pro Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-08 09:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft son zamanlarda donanım anlamında yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Surface serisi dizüstü bilgisayarını tanıtmış ve Windows 10 S işletim sistemine sahip olduğunu belirtmişti. Şimdi ise bu ay içerinde Microsoft tarafından 23 Mayıs tarihinde Şanghat şehrinde gerçekleşecek olan basıt etkinliği kapsamında yeni bir sürpriz yapacağı bekleniyor. The Verge kaynaklı bilgiye göre söz konusu bu sürpriz ile Microsoft'un etkinlik kapsamında yeni donanımı olan Surface Pro 5'i tanıtması bekleniyor.

Etkinlik kapsamında tanıtılması beklenen yeni Surface cihazı hakkında, Microsoft cihazlardan sorumlu başkan yardımcısı olan Panos Panay'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile ' Surface' etiketi bu olayı açığa vermiş oldu. Tasarım anlamında selefi modeli ile benzerlik göstermesi beklenen yeni Surface Pro 5 modelinin Intel Kaby Lake mimarili işlemciyi kullanması bekleniyor ve Surface Pro 4 modelinin devamı olacak bu cihazda 3840 x 2160 piksel 16:9 yada 3840 x 2560 piksel 3:2 gibi çözünürlüklerin yer alması bekleniyor.

Bazı kaynaklı sızıntılara göre ise yeni bilgisayarda 4K ekranında yer alacağı belirtilsede, tıpkı daha önceki cihaz gibi 2736 x 1824 piksel çözünürlüklü bir ekranın olması da bekleniyor. Cihaz ile gelecek olan Stylus kalem desteği ile çizim ve not tutmayıda olanak sağlayacak olan yeni cihazın çıkış tarihi ve fiyatına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Surface Pro 5 modeli hakkında şuan için söyleyebileceklerimiz bu kadar. 23 Mayıs tarihinde tanıtılması beklenen yeni modelin tüm detaylarını yakın zamanda sitemizde bulabilirsiniz.





PAYLAŞ