Microsoft surface 2 yenilenerek satışa çıkıyor - Haberler - indir.com

Microsoft surface 2 yenilenerek satışa çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-01 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet devi Microsoft tarafından yeni Surface Book 3 modelinin tanıtılması beklenirken, şirket tarafından sessiz sedasız olarak Surface Book 2 modelinin yenilenmiş olduğu duyuruldu. Yenilenen bu 13 inçlik modelin ayrıca Intel’ın yeni işlemcisinin güç verdiğini görüyoruz. 13 inçlik Surface Book 2 modelinde Intel’in yeni 8.nesil dört çekirdekli Core i5 işlemcisini görüyoruz. Var olan modelde yer alan 7.nesil çift çekirdekli işlemcili modelin ise indirimli olarak 1299 dolar fiyat etiketinden satışta olduğu ifade edildi.

Surface Book 2 Yenilenerek Satışa Çıktı

Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!

Microsoft’un yenilenen bu ürününün çalışma hızı 3.6 GHz seviyesinde olurken Intel Core i5-8350U model işlemcinin olduğunu görüyoruz. 1449 dolarlık fiyata sahip olan bu bilgisayarın diğer donanım özelliklerinde ise 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolamayı görüyoruz. 25 watt TDP değerinde ve 6 MB ön belleğe sahip olan bu Core i5-8350U işlemcisi standart olarak 1.70 GHz ile çalışıyor. Gerektiği durumlarda ise 3.60 GHz seviyelerine kadar çıkabiliyor. Bu cihazda bugüne kadar kullanılan işlemciye göre en büyük performans artışını sergilemiş oluyor.

Core i7’li modelin aksine cihazda harici bir NVİDİA işlemci bulunmuyor. Intel HD Graphics 620 GPU’su bu yeni cihaza güç veriyor. Bu noktada bu ekran kartı ve Core i5 ikilisinin oyun için uygun bir cihaz sunmayacağını belirtelim. Bakalım Microsoft’un bu yeni Surface Book 2 modeli ne derece ilgi alacak göreceğiz.  


Microsoft’tan Surface Pro 6 için yeni hamle!Microsoft’tan Surface Pro 6 için yeni hamle!

PAYLAŞ