Microsoft slaytındaki

Microsoft slaytındaki "Andormeda" heyecanlandırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-30 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Yazılım

Microsoft, Windows 10'un gelecekteki bir sürümü olan ve çok farklı şekilde görevleri yerine getiren Andromeda işletim sistemi üzerinde çalışmalara devam ediyor.

Microsoft slaytındaki "Andormeda" heyecanlandırdı

Microsoft'un sızıntı kaynağı @WalkingCat tarafından tespit edilen bir bilgiye göre, Reddit kullanıcısı Azure DevOps konusuna ilişkin bir Microsoft sunumuna katıldı. Bu sunumda "anlama gereksinimleri" üzerine yapılan slaytlarda Andromeda'ya da bir referans bulunuyordu. Andromeda OS işletim sistemi, farklı cihazlarla uyum sağlayacak, özelleştirilebilir ve akıcı bir işletim sistemi olarak tasarlanacak. Söz konusu olan bu işletim sistemi katlanabilen ekranların nasıl kullanıldığına bağlı olarak kendini ayarlayabilecek. Bu sayede çift ekranlı cihazlarda çalışmaya izin vereceği konuşuluyor.

Microsoft 20 yıllık sistemini değiştiriyorMicrosoft 20 yıllık sistemini değiştiriyor

İşletim sisteminin farklı modlarda çalışabileceğini gösteren Andromeda işletim sistemi modunun varlığını öğrendik. Bu işletim sisteminde "Verimlilik" adı verilen özel mod sayesinde geleneksel bir klavye olmadan cihaz ile yazı yazabiliyorsunuz. Hatta bu özelliği kolay hale getiren çift ekranlı bir mod da bulunuyor. Son haberlere bakıldığı zaman bu Microsoft'un yeni geliştirdiği ve hala üzerinde çalıştığı işletim sistemi 2019 yılında piyasaya sürülebilir. Belirtmeliyiz ki şirket Windows işletim sisteminden çok daha iyi bir işletim sistemi ile karşımıza çıkabilir. İlerleyen zamanlarda gelecek haberleri göreceğiz.


Microsoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyorMicrosoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyor
Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!
Güncelleme Esnasından Silinen Dosyalara Microsoft'tan Çözüm ÖnerisiGüncelleme Esnasından Silinen Dosyalara Microsoft'tan Çözüm Önerisi

PAYLAŞ