Microsoft, Project Cortext'i duyurdu - Haberler - indir.com

Microsoft, Project Cortext'i duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-05 10:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Microsoft’tan işletmelere özel yeni bir program daha geliyor. İşletmelerin verilerine yardımcı olmaları için tasarlanan Office 365 ailesi içinde yer alacak Project Cortex, Ignite 2019 konferansında resmi olarak duyuruldu. 

Yazılım devi Micrososft işletmeler için yeni bir program tasarlıyor. Toplantılar, iş yeri sohbetleri ve notları birleştiren Temas’in ardından şirketlere yönelik yeni bir ticari ürün geliştirmeyen Microsoft, Project Cortex’in yolda olduğunu açıkladı. 

Microsoft güncellemelerle gelen sorunların önüne geçecekMicrosoft güncellemelerle gelen sorunların önüne geçecek

Microsoft’an uzun süre sonra şirketlere yönelik hizmet! 

Microsoft tüm programlarını tek programda birleştirdi

Bilgi yönetim sistemi olarak tasarlanan Project Cortex, 2017 senesinde pazara tanıtılan Teams’ten sonra Microsoft’un tanıttığı en büyük 365 bulut hizmeti içerisindeki projeler arasına yer alıyor. Şirketler için oldukça işlevsel olan bu program sayesinde kullanıcılar Microsoft 365’in içindeki tüm içeriği bilgi deposu haline getirebilecekler. Project Cortex kullanıcıların erişim sağlayabileceği konuşmalardan, belgelerden toplantılar ve hatta videolardan dahi bilgi toplayabilmek için yapay zeka teknolojisinden yararlanacak. Çalışmak için altı farklı yapay zeka metodu kullanacak olan Project Cortex, şimdiye kadar geliştirilen en iyi makine öğrenme programlarından biri olarak kaşımıza çıkabilir. 

Yapay zeka teknolojisi ve çözümlerine yoğun bir yatırım yapan Microsoft’un sektördeki diğer rakiplerinden daha önde olmak istediği aşikar. Bu programla rakiplerini geride bırakmaya hazırlanan şirketin geliştirdiği Project Cortex, temel yatırım alanlarının dışında, iş akışı, verimlilik, uyumluluk ve güvenlik gibi pek çok alanda kullanıcılarına yenilikler sunacak. Bu yenilikler sayesinde daha gelişmiş bir yapıya sahip olacak olan Microsoft Search’de kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunacak. Şirketler tarafından yoğun ilgi görmesi beklenen Project Cortex’in 2020 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. 


Microsoft, Office 2010 desteğini sonlandırıyorMicrosoft, Office 2010 desteğini sonlandırıyor
Microsoft'tan şaşırtan Android açıklamasıMicrosoft'tan şaşırtan Android açıklaması

PAYLAŞ