Microsoft Outlook Mobil Uygulamaları Güncelleniyor! - Haberler - indir.com

Microsoft Outlook Mobil Uygulamaları Güncelleniyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-10 19:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Teknoloji

Microsoft, Outlook'un iOS ve Android uygulamaları için kapsamlı bir güncelleme yayınlamaya hazırlandığını belirten şirket, aynı zamanda yaptığı açıklama ile birlikte güncellemeyi doğruladı. Şirket, kullanıcılarına yeni özellikler ve çeşitli iyileştirmeler sunacağını da belirtti.

Uygulama içerisinde gerçekleştirilecek olan değişikliklerin büyük bir kısmının merkezinde, Takvim özelliği var. Bu yenilikler arasında da ortak takvimlerin eş zamanlanabilmesi özelliği öne çıkıyor. Söz konusu yapılacak olan değişiklik ile birlikte kullanıcılar, birbirlerinin ortak Office 365 veya Outlook.com takvimlerini görüntüleyebilecek ve düzenleyebilecekler.

Microsoft Outlook Mobil Uygulamaları Güncelleniyor!

Microsoft cephesinden yapılan bir açıklamaya göre ise şirketin mühendisleri, hâli hazırda mevcut ortak takvimleri yükseltmeye devam ediyor ve böylelikle de takvimlerin Outlook üzerinde eş zamanlanmasının mümkün olacağı sinyallerini veriyor. Ama şirket bir süreçten bahsediyor ve bu süreçten dolayı ilk etapta her kullanıcı yeni gelecek olan bu özellikten yararlanamayacak.





PAYLAŞ