Microsoft Ofise Dönüş Tarihini 4 Ekim'e Erteledi! - Haberler - indir.com

Microsoft Ofise Dönüş Tarihini 4 Ekim'e Erteledi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-04 17:45:02
Editör : B. Deniz Yaylacı
Kategori : Teknoloji

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve iş hayatını da etkileyen Covid-19 nedeniyle birçok şirket evden çalışmaya karar vermişti. Virüsün hayatımıza girmesiyle birlikte tüm hayatımızı bu duruma göre şekillendirerek uyum sağlamaya çalıştık, bu durum iş hayatına da büyük bir ölçüde yansıdı. İnsanlar evlerinde çalışma düzenine geçerek, iş yerindeki çalışma hayatlarına kısıtlama getirdiler.. Bir süredir ofise dönüş süresinden bahseden Microsoft,  koronavirüs vakalarının artması nedeniyle ofise dönüş sürelerinde değişiklik olduğunu ve 4 Ekim’den önce dönülmeyeceğini bildirdi.

Aşı Yaptırmayanlara Ofise Girme Engeli!

dönüş yapan kişilere ise aşı yaptırmış olma şartı getirdi. Şirket, bu kararları sağlık ve veri uzmanları ile alındığına dikkat çekerek aynı zamanda Microsoft çalışanlarının %95’inin aşılı olduğunu duyurarak, aşının önemine dikkat çekti.  Bununla birlikte Amerika'da artan vakalar nedeniyle ofise dönüş sürelerinde tekrardan değişiklik olabilme durumu da söz konusu.

Microsoft ilerleyen zamanda bir değişiklik olursa bununla ilgili bir güncelleme paylaşacağını belirtti.  Bununla birlikte yeni varyantların ortaya çıkması çalışma hayatını olumsuz etkileyerek, iş hayatına dönmeyi de olumsuz etkilemektedir.

                                                                                                                                             





PAYLAŞ