Microsoft Office iPad'ler için yeni bir güncelleme aldı - Haberler - indir.com

Microsoft Office iPad'ler için yeni bir güncelleme aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-17 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

iPad cihazlar için Microsoft Office artık birleşik bir görünüm içinde Word, PowerPoint, Excel ve OneNote’u içeren tek bir uygulama olacak. Şubat 2020 tarihinde iPhone sürümünün ardından Microsoft, Office'in iPad sürümünü tek ve birleşik bir uygulama olacak şekilde güncelledi. Bu yeni güncelleme ile beraber kullanıcılar tek bir ekran üzerinden Word, Excel veya diğer belgeleri oluşturmayı seçebilecek.

App Store'da Microsoft'un güncellemesi duyuruldu

Teknoloji dünyasının lider ismi Microsoft, App Store üzerinden yapmış olduğu bir duyuruda yeni güncelleme hakkında bilgi verdi. “Office artık iPad’de mevcut” başlığı ile birleşik uygulamayı tanıtan şirket, “Bildiğiniz Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarını iPadOS için optimize edilmiş tek bir uygulamada birleştiriyoruz” notunu paylaştı.

iOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandıiOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandı

iPad cihazlar için Microsoft Office uygulamasını indirmek ücretsiz fakat Office 365'in paylaşım veya iş birliği karşısında sunulan özelliklerini kullanmak için abonelik oluşturması gerekir. Bu bağlamda ise iPad için yeni Office uygulaması 6.99 dolardan başlayan çeşitli abonelik seçeneklerine sahip. Bu bilgilere ek olarak Word, Excel ve PowerPoint şu anda App Store platformunda bağımsız iPad uygulamaları olarak kullanılmaya devam ediliyor. Microsoft'un bu uygulamaları kaldırıp kaldırmayacağı ise henüz belli değildir. Bu birleşik sürüm ile beraber iPad kullanıcıları, tek bir dokunuşla herhangi bir Office uygulamasına giriş yapabilecekler. Aynı zamanda kullanıcılar uygulamalara ait ortak bir giriş ekranından son belgelere erişim sağlayabilecekler. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda daha fazla bilgi sunulabilir. 

 


Uygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılarUygun fiyatlı iPad hakkında yeni sızıntılar
iPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılariPad Pro 2021 tasarımı hakkında yeni sızıntılar
iPad Mini 6 tasarımı sızdırıldıiPad Mini 6 tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ