Microsoft Office Artık Ücretsiz! - Haberler - indir.com

Microsoft Office Artık Ücretsiz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Dünyanın en büyük yazılım firması Microsoft, sürpriz bir gelişmeye imza attı. Yayınlandığı günden bu yana ücretli olarak kullanılabilen Office setinin iPhone, iPad ve Android mobil sürümleri artık ücretsiz indirilebilecek.

Geçtiğimiz günlerde Office 365 kullanıcılarına sınırsız bulut alanı hediye etmeye başlayan Microsoft, bugün bir bomba daha patlattı. Potansiyel mobil kullanıcıları kendi tarafında çekmeye çalışan yazılım devi Microsoft, Office içerisinde yer alan Word, Excel ve PowerPoint yazılımlarının mobil sürümlerinin ücretsiz yapıldığını açıkladı. Bundan böyle Android ve iOS kullanıcıları Office uygulaması için tek kuruş ödemeyecek.

Microsoft Office Mobile

Sadece bireysel bölümde geçerli olan mobilde ücretsiz Office kullanımından 'OneDrive for Business' paketine sahip olanlar ise hali hazırdaki Office 365 aboneliğiyle kullanmaya devam edecekler. Yani kurumsal müşteriler ücretsiz Office fırsatından yararlanamıyor.

Bugün itibarıyla bireysel kullanıcılara ücretsiz sunulmaya başlanan Microsoft Office uygulamalarını aşağıdaki bağlantıları kullanarak Android ve iOS cihazlarınıza indirebilir, bedava Office'in tadını çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ