Microsoft LinkedIn'i Outlook.com ile Entegre Olacak - Haberler - indir.com

Microsoft LinkedIn'i Outlook.com ile Entegre Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-01 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Popüler bir sosyal ağ olan Linkedln, Microsoft tarafından Rapportive şirketinden alınmadan önce küçük bir sosyal ağdı. Fakat dünyanın en büyük profesyonel sosyal ağlarından birisine dönüşen Linkedln için şimdi yeni gelişmeler bulunuyor. İfade edilene göre Microsoft Linkedln'i Outlook.com ve diğer Outlook araçları ile entegre etmek için gerekli çalışmalara başlamış durumda. Microsoft tarafından her geçen gün yapılan çalışmalar ile Linkedln'i operasyonlarının merkezi durumuna getirmeye devam ediliyor. Microsoft'un Office blogunda yapılan duyuru ile beraber ise Linkedln'in Outlook.com'la olan entegrasyon süreci başlamış durumda.

Bu entegre sürecinin Aralık ayının sonu gibi tamamlanması ve sonrasında ise Outlook'un mobil uygulamaları ve masaüstü versiyonu için aynı entegrasyon sürecinin devam edeceği ifade ediliyor. Bu entegrasyon ile beraber Outlook'a bağlı olan e-posta adreslerini Linkedln ile bağlayan kullanıcıların Linkedln'in profil özelliklerini Outlook içinde görebilecekler. Yeni arayüzle beraber dize mail atan kişilerin Linkedln profillerini e-posta adresine Outlook üzerinden tanıtılmış ise Linkedln profillerine doğrudan erişebileceksiniz.

Diğer yandan bu bilgileri görebildiğiniz küçük bir açılır pencere ile Outlook ile Linkedln'den arkadaş ekleme gibi işlemleri gerçekleştirebileceksiniz. Microsoft için oldukça büyük bir adım olarak gözüken bu durumda Google'ın Google+ ile yapmaya çalıştığını Microsoft tarafından Linkedln'e yapıldığını görüyoruz. Bakalım bu entegrasyon ile profesyonel kitlelere hitap eden Linkedln'in popülerliği ne derece artacak göreceğiz.





PAYLAŞ