Microsoft Launcher Yeni Özellikler Kazanıyor - Haberler - indir.com

Microsoft Launcher Yeni Özellikler Kazanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-25 09:32:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Microsoft geliştiricileri kullanıcılar için yeni güncellemeler sunmaya devam ediyor. Günden güne daha da işlevsel hale gelmesi amaçlanan Android Launcher, yakında gelecek olan yeni güncelleme ile birlikte, bazı önemli kullanım kolaylıklarını da kullanıcılarına sunacak. Microsoft sunmuş olduğu bu güncellemeyle, kullanıcılarının Android Launcher deneyimini arttırmayı planlıyor. 

Microsoft’un ilerleyen zamanlarda kullanıma sunmaya hazırlandığı güncellemenin beta sürümü test ediliyor. Eğer hali hazırda Microsoft Launcher kullanıcısıysanız, güncellemenin size sunacağı imkanları görebilirsiniz.  

Microsoft Arrow Launcher Beta Yayınlandı!Microsoft Arrow Launcher Beta Yayınlandı!

Microsoft Launcher Özellikleri 

Microsoft Launcher’ın kullanıcılara sunmuş olduğu kolaylıklardan biri, kullanıcıların uygulamayı varsayılan asistan olarak ayarlamadan bir asistan görevi görecek olması. Microsoft Launcher, size uygulamalardaki aramaları ve mesajları bildirim rozetleri şeklinde sunacak. Ancak daha gelişmiş rozetler istiyorsanız uygulamayı varsayılan asistan olarak belirlemeniz de gerekli.  

En Çok Kullanılan Microsoft Uygulamaları

Aynı zamanda Microsoft yeni güncellemeyle “Gizli Dock”ı da geri getiriyor. Ancak Dock’ı gizlenecek şekilde ayarlasanız da, cihazınızdaki uygulamalar ve “Widget”lara ulaşabileceğini de unutmayın. Bunun yanı sıra “Adaptif İkonlar” adı verilen yeni bir özellik kullanıma sunulacak. 

“Adaptif İkonlar”ın kullanıcılara sağladığı imkan ise, uygulama simgelerini kullanıcıların farklı şekillerde ayarlayabilecek olması. Güncellemede dikkat çeken bir diğer özellik ise kısayollara erişimde yapılmış. Microsoft’un farklı hesaplar için görev kartları ve ekran kilitliyken uygulamalara erişim sağlayacak kısayollarındaki iyileştirmeler, Microsoft Launcher kullanmayı olduğundan çok daha fonksiyonel bir hale getirecek. 

Microsoft’un sunmuş olduğu tüm bu özellikleri kullanmak için Microsoft Launcher’ı güncellemeniz veya indirmeniz gerekli. Şimdilik deme versiyonu bulunan sürüm yakın zamanda tam kullanım haline erişecek. 

 

 

 


İlgili uygulamalar
En İyi Ücretsiz Launcher Uygulamaları (Android)En İyi Ücretsiz Launcher Uygulamaları (Android)
Alternatif arayanlara en iyi 4 Android launcherAlternatif arayanlara en iyi 4 Android launcher

PAYLAŞ