Microsoft Launcher Güncelleme İle Yeni Özellikler Kazandı - Haberler - indir.com

Microsoft Launcher Güncelleme İle Yeni Özellikler Kazandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-18 22:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir süre önce internet devi Microsoft tarafından Android kullanıcılar için Microsoft Launcher adlı bir tema uygulaması Google Play Store'da yayınlanmıştı. Başarılı mobil uygulamalar arasına hızlıca yükselen bu Launcher uygulaması güncellemeler ile yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Hala geliştirmeleri süren ve bir Beta sürecinde diyebileceğiniz bu Launcher uygulaması Google Play Store'da 10 milyon indirme barajını aşmış durumda. Microsoft tarafından sürekli güncellenen bu Launcher'a yeni özellikler ve araçlar eklenmeye devam ediyor.

Şirket son olarak yaptığı güncelleme ile yine iyileştirmelerin yanı sıra yeni araçlar eklemeyi ihmal etmiyor. Gelen başlıca yenilikler arasında ilk olarak bileşen ve ikonların büyütülebilmesi gözüküyor. Artık bu Launcher ile ızgara görünümü bir şekilde 12x12 ölçülerine sahip bir ikon dizilimi yapmak mümkün oluyor. Ayrıca son versiyon ile beraber kullanıcıların sık kullandığı uygulamaların önceki dizilimine kolayca dönüş yapmak mümkün oluyor.

Bu yenilikler haricinde Launcher arayüzünde bazı değişikliklerin olduğunuda görüyoruz. Uygulama isimleri ikon altlarında daha iyi bir şekilde konumlandırılmış ve ismin yarıda kesilmesi gibi durumlara önlem getirilmiş durumda. Ayrıca oluşturulan klasör ikonlarının düzenlenmesi dahada kolaylaştırılmış durumda. Artık arayüzün dock bölümüne 5'ten fazla uygulama yerleştirilebilecek ve arama çubuğu ise varsayılan bir şekilde ekranın alt bölümünde bulunacak. Sürükle bırak yöntemiyle düzenleme modunuda sunan Microsoft, güncelleme ile küçük hataları ve animasyon sorunlarını da ortadan kaldırıyor.





PAYLAŞ