Microsoft küçük işletmeler için ücretsiz site oluşturma imkanı sunuyor - Haberler - indir.com

Microsoft küçük işletmeler için ücretsiz site oluşturma imkanı sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-01 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Microsoft, bugün duyurduğu Digital Marketing Center hizmetiyle küçük hizmetlere tamamen ücretsiz bir şekilde internet sitesi oluşturma imkanı sunacak. İnternet sitesi sadece bir kaç şekilde oluşturulacak ve işletme sahiplerine çeşitli araçlar da sunulacak. 

Günümüz koşullarında küçük bir işletme sahibiyseniz adınızı duyurmak için internet sizin için en büyük araç olarak değerlendiriliyor. Ancak bugüne kadar site hazırlamak isteyen küçük işletme sahipleri oldukça az seçeneklere sahiptir. Bugüne ise WordPress ve Facebook'a rakip olacak olan yeni bir internet sitesi oluşturma servisi olarak duyuruldu. Bugün ise Microsoft, özellikle de küçük işletmelere odaklanan internet oluşturma servisi olarak hizmet veren Digital Marketing Center'ı duyurdu.  Tamamen ücretsiz olacak olarak sunulacağı açıklanan yeni servisleri küçük işletmelerin hem zamandan hem de paradan tasarruf etmeleri amaçlanıyor. Aynı zamanda işletme sahiplerine internet sitesi bilgileri direk olarak Facebook sayfaları üzerinden ya da yürürlükte olan reklam kampanyalarından aktarma imkanı sunulacak. 

Microsoft, Windows 10 21H1 güncellemesi sunulduMicrosoft, Windows 10 21H1 güncellemesi sunuldu

Site kolay bir şekilde hazırlanacak

Küçük boyutlu olan işletmelerin %36'sının internet sitesine sahip olmadığını dile getiren Microsoft, mevcut tüketicilerin %80'inden fazlasının alışveriş yapmadan önce işletmenin internet sitesini kontrol ettiği belirtti. İnternet sitesinin önemi bu verilerle beraber ortaya çıkan şirket, Digital Marketing Center'a kayıt olan her işletmeye bedava hizmet verecek. Kayıt yapama işleminin ardından işletme sahibi, dilediği bir URL adresini internet sitesine erişim için belirlenecek. Aynı zamanda internet sitesinin görünümü de basıl bir anlatımla kolay bir şekilde işletme sahibi tarafından oluşturulacak. Site hazır hale getirdikten sonra Yayınla seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak.  

İnternet sitesini oluşturan bir işletme sahibi, sitenin tanıtımını yapmak için bir reklam kapmayasına katılıp katılmamaya da karar verebilecektir. Reklam kampanyasına katılma işlemi gerçekleşmediği zamanda reklamın ne kadar görüntülendiği, kaç tıklama aldığı ve kaç kullanıcı getirdiği gibi veriler işletme sahiplerine kolaylıkla gösterebilecek. Küçük boyutlu işletmelerin internet üzerinde kendilerine duyurmalarına yardımcı olarak son platform Facebook tarafından inşa edildi. Şirket, Facebook Shops adını verdiği hizmetle beraber işletme sahiplerinin çevrimiçi mağaza oluşturmalarını sağladı. Başarılı isim Microsoft'un yeni hizmetiyle beraber küçük işletme sahipleri adlarını duyurmak adına yeni bir platforma kavuşmuş oldu. 

 


Microsoft engelli oyuncular için yeni bir özellik üzerinde çalışıyorMicrosoft engelli oyuncular için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor
Microsoft Edge Office 365 desteğine kavuşuyorMicrosoft Edge Office 365 desteğine kavuşuyor
Microsoft'tan büyük bir Bethesda etkinliği yoldaMicrosoft'tan büyük bir Bethesda etkinliği yolda

PAYLAŞ