Microsoft HoloLens Geliştirici Setinin Detayları Belli Oldu - Haberler - indir.com

Microsoft HoloLens Geliştirici Setinin Detayları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-06 19:30:18
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Microsoft, New York'ta düzenlediği Windows 10 Cihazlar etkinliğinde geçtiğimiz yıl görücüye çıkan sanal gerçeklik gözlüğü Hololens'in geliştirici setiyle ilgili detayları paylaştı.

HoloLens'in marifetlerini harika bir gösteri ile izleyicilerine sunan şirket, sanal gerçeklik alanında ciddi bir yatırım yaptığını ve bunun da karşılığını almış gibi görünüyor. HoloLens'in öncelikli amacı, sanal gerçeklik teknolojisine uygun oyunları desteklemek olacak. HoloLens'i taktığınız an bulunduğunuz ortam sizin oyun alanınız olacak. Duvardan çıkan robotik canavarları yok edecek ve ya üzerinize doğru gelen minik canavarları havada parçalamanız gerekecek. 

Microsoft Hololens Demo Videosu

Etkinlikte sadece bir Demo gösterisi yapıldı, ancak geliştirilmeye çok müsait olan HoloLens Geliştirici Seti, gelecekte çok büyük işler başaracak gibi görünüyor. Özellikle üçüncü parti program geliştiricilerinin HoloLens uyumlu ürünler yayınlamasıyla sanal gerçeklik dünyasının popülerliği gittikçe artacaktır.

Microsoft'un Hololens'i ne zaman son kullanıcılara sunacağı henüz bilinmiyor. Ancak geliştirici araç setinin 2016 yılının ilk çeyreğinde 3000 dolar fiyatla son kullanıcıların beğenisine sunulacağı belirtildi.





PAYLAŞ