Microsoft Hesaplarınız için Güvenlik Uygulaması: Microsoft Account - Haberler - indir.com

Microsoft Hesaplarınız için Güvenlik Uygulaması: Microsoft Account

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft'un Android cihazlar için geliştirdiği Microsoft Account uygulaması sayesinde, tüm Microsoft hesaplarınızın güvenliğini sağlayabileceğiniz gibi hesaplarınıza daha hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Hem akıllı telefon hem de tabletler ile uyumlu minimalist ve kolay bir kullanım imkanı bulabileceğiniz Microsoft Account uygulaması, herhangi bir Microsoft hesabınıza giriş yapmak için sizleri şifre girme veya telefona gelen şifre uğraşılarından kurtarabiliyor.

Microsoft Account

Outlook, OneDrive, OneNote ya da diğer Microsoft servisine giriş yaptıktan sonra doğrudan Android cihazınıza bildirim gönderen uygulama, bu bildirimi onayladığınız takdirde bilgisayarınızda açmış olduğunuz hesaba anında giriş yapmanızı sağlıyor.

Mobil cihazınızın internet bağlantısı olmadığı durumlarda bile hesabınıza giriş yapmanız için yeni bir kod yaratabilen ve tüm Microsoft hesaplarınızın kişisel bilgi güvenliğini sağlaması amacıyla yayınlanan Microsoft Account uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak Android cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ