Microsoft güncellemelerle gelen sorunların önüne geçecek - Haberler - indir.com

Microsoft güncellemelerle gelen sorunların önüne geçecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-31 11:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasında Windows oldukça popüler bir işletim sistemi olmasının yanı sıra aynı zamanda yaşattığı sorunlar ile de popülerlik kazanıyor. Konu ile ilgili elde edilen bilgilere göre Microsoft bu konu hakkında çeşitli çalışmalara imza atacak. Lider şirket Microsoft, Windows 10 işletim sistemini kullanıma sunduğu günden bugüne gerek güncelleme politikası sebebiyle gerekse güncellemeler ile gelen sorunlar ile bir hayli sorun yaşatmayı başardı. Yaşanan bu sorunlar sebebiyle Microsoft çok ciddi eleştiriler ile karşı karşıya kaldı. Görünen o ki Microsoft eleştirileri dikkate almış. 

Test aşaması artırılıyor

Konu ile ilgili yapılan duyurulara göre Windows Insider 1909 sürümünün Relase Preview aşamasında bulunan kullanıcılara yeni işletim sisteminin bazı özelliklerini test ederek yaşanan sorunların tespit edilme imkanı sunulacak. Microsoft tarafından uygulanan kısıtlı yaklaşım politikası şeklinde belirlenen bu strateji ile şirket gelecekteki büyük güncellemeler ile beraber yaşanacak olumsuzlukların önüne geçecek gibi gözüküyor. 

Microsoft, bulut sistemi ile yükseliyorMicrosoft, bulut sistemi ile yükseliyor

Geriye döndüğümüzde Windows 10 1809 yapısı ile beraber bazı kullanıcıların verileri silinmişti. Bu durum karşısında yazılım devi, bir ders çıkarmış gibi gözüküyor. Konu ile ilgili son olarak bilgi vermek gerekirse Insider kullanıcılarının sadece %10'luk dilimine sunulacak olan bu güncelleme Windows Uptade üzerinden dağıtılacak. Yakın zaman içerisinde söz konusu bu güncellemenin sunduğu içeriklerden sorunsuz bir şekilde faydalanmak mümkün olacak. Windows 10 işletim sistemi ile beraber bir takım yenilikler gelmiş olsa da bir takım sorunlar ile de karşılaşmak durumunda kaldık. Şirket bu durumları göz önünde bulundurarak yeni özellikleri kullanıcılara sunacak. 

 


Microsoft Edge için beklenen özellik geldiMicrosoft Edge için beklenen özellik geldi
Microsoft Cortana kurumsal kullanıcılara yöneliyorMicrosoft Cortana kurumsal kullanıcılara yöneliyor
HyperX, Microsoft Xbox ve Sony PS4 İçin Konsol Aksesuarlarını TanıttıHyperX, Microsoft Xbox ve Sony PS4 İçin Konsol Aksesuarlarını Tanıttı

PAYLAŞ