Microsoft Flight Simulator Xbox Game Pass'i resmen salladı - Haberler - indir.com

Microsoft Flight Simulator Xbox Game Pass'i resmen salladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-04 19:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Microsoft Flight Simulator bilgisayar için Xbox Game Pass'in en yüksekten uçan oyunu oldu. Aynı zamanda yeni bir güncelleme yayınlandı.

Microsoft Flight Simulator E3 2019'da ilan edildiğinde de etkinliğin en öne çıkan isimlerinden birisi olmuştu Bu ivmesini ve hayranların ilgisin çıkana dek sürdürmeyi başaran efsane simülasyon oyunu çok büyük bir ilgi ile karşılandı.

EA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandıEA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandı

Xbox Game Pass'in en çok indirilen oyunu: Microsoft Flight Simulator

Çıkış yaptığı andan itibaren bilgisayar için Xbox Game Pass üzerinden oynanabilir şekilde karşımıza çıkan Microsoft Flight Simulator, inanılmaz derecede bir ilgi ile karşı karşıya. Yaklaşık olarak bir milyon oyuncu gökyüzünde bir havalimanından bir diğerine doğru uçuş yapıyar ya da sadece dünya harikalarını ve doğal güzelliklerini ziyaret ediyor. Bu da Flight Sim'i Xbox Game Pass'in en büyük lansmanı olarak tarihe yazıyor. 

Flight Sim'in başındaki isim Jorg Neumann, astronomik sayıdaki uçuşları ve uçulan milleri içeren bazı yeni bilgiler paylaştı. 

Bugüne kadar 26 milyondan fazla uçuş gerçekleştiren ve 1 milyar milden fazla uçuş yapan topluluğun Microsoft Flight Simulator tepkilerini görmek harika. 

40 bin defanın da üzerinde Dünya çevresinde uçmaya eşdeğer bir mesafe.

Oyuncular gerçekten Microsoft Flight Simulator'da çok çok ilginç olaylara da şahitlik etti. Canlı hava durumu seçenekleri ile Amerika'da yaşanan Laura Kasırgası'nın içine uçuş yapan oyuncuların içerikleri internet dünyasını süslüyor. Dünya harikalarını ziyaret eden oyuncular ise cabası. Buna ek olarak Bing haritalarında yaşanan hatalar sebebi ile 2000 katlı devasa binalar bulundu. Hava limanında uçak şeklinde binalar gören oyuncular da bulduklarını Asobo ve Microsoft ile paylaştı. Dün gelen bir güncelleme ile simülasyonun bir takım hataları, oyunun kapanma sorunu halloldu. Aynı zamanda bir takım performans iyileştirmeleri de yapıldı.


Ubisoft: PlayStation 5 geriye dönük uyumluluk özelliği ile üzebilirUbisoft: PlayStation 5 geriye dönük uyumluluk özelliği ile üzebilir

PAYLAŞ