Microsoft Excel, Play Store'da 1 milyar indirmeyi geçti - Haberler - indir.com

Microsoft Excel, Play Store'da 1 milyar indirmeyi geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-07 16:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet ve yazılım devi Microsoft’un her ne kadar başarısız servisleri olsa da, oldukça popüler ve başarı yakalamış olan servis ve uygulamaları da bulunuyor. Bu servislerden birisi olan Microsofot Excel’in mobil uygulaması Android’in Google Play Store mağazasında tam 1 milyarlık indirme sayısını aştı. Elektronik tablolama programı denildiği zaman akla gelen ilk isim Excel bu alanda oldukça büyük bir başarı yakalamış durumda. Excel daha çok bilgisayarlarda yer alıyor gibi gözükse de, mobil platformların gelişmesi ile beraber artık çok yaygın bir şekilde akıllı telefonlarda yer almaya başlamış durumda. Bu noktada ise Microsoft’in başarılı Office programlarından olan Excel, Android tarafında iyi bir başarıya erişmiş durumda.

Microsoft Excel 1 Milyar İndirmeye Erişti

Microsoft, Outlook'un güvenlik sistemini değiştirdiMicrosoft, Outlook'un güvenlik sistemini değiştirdi

Excel uygulaması bu noktada Google Play Store’da 1 milyarlık indirme sayısını geride bırakmış durumda. Özellikle iş dünyasında daha çok tercih edilen Excel’in mobil uygulaması ile hızlı bir şekilde elektronik tablolar oluşturulabiliyor. Her alanda bu tablolar incelenip düzenlenebilirken, başkaları ile de kolay bir şekilde paylaşabiliyorsunuz. Diğer yandan e-posta iletileri, çalışma kitapları gibi içerikleri de görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Bu noktada finans, denetim, muhasebe ve diğer alanlarda yer alan herkes içeriklerini güvenli bir şekilde yürütebiliyor.

Excel uygulaması Samsung’un bazı akıllı telefonlarına dahili olarak yüklü bir şekilde gelse de, 1 milyarlık indirme rakamının oldukça büyük olduğunu söyleyebiliriz. Diğer yandan OneNote gibi birçok uygulamanın henüz 1 milyar seviyesine gelmediğini söyleyelim.


İlgili uygulamalar
Microsoft’tan çok garip kablosuz kulaklık: Surface EarbudsMicrosoft’tan çok garip kablosuz kulaklık: Surface Earbuds
Çift ekranlı Android akıllı telefon Microsoft Surface Duo karşınızdaÇift ekranlı Android akıllı telefon Microsoft Surface Duo karşınızda

PAYLAŞ