Microsoft Edge tarayıcısının yeni özellikleri duyuruldu - Haberler - indir.com

Microsoft Edge tarayıcısının yeni özellikleri duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-19 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft’un Chromium tabanlı yeni internet tarayıcısı olan Microsoft Edge’e gelecek olan güncelleme listesi yayınlandı. Yayınlanan söz konusu bu Microsoft Edge güncelleme tablosundaki önümüzdeki günlerde Edge için yayınlanacak özellikler de bulunuyor. Microsoft tarafından bir süredir Beta sürecinde olan ve geçtiğimiz ay kararlı sürümü yayınlanan yeni Microsoft Edge’nin önümüzdeki dünlerde alacağı özelliklerin bulunduğu bir güncelleme listesi paylaşıldı. Güncelleme takvimi ile beraber tarayıcının kazanacağı yeni özellikler de bulunurken, tarayıcının giderilen sorunları da bulunuyor. Buna göre Şubat ayı için ilk düzeltilecekler listesinde senkronizasyon problemleri, silinen favorilerin yeniden gözükmesi ve sık kullanılan hataların giderilmesi gibi problemler bulunuyor.

Microsoft Edge güncelleme takvimi yayınlandı

Motorola Edge Plus, Geekbench TestindeMotorola Edge Plus, Geekbench Testinde

Şubat ayında Microsoft Edge tarayıcısının kazanacağı özellikler de ise yeni sekmede kullanılacak arka plan görselleri olacak. Artık kullanıcılar istedikleri bir görseli yeni sekmenin arka planında kullanabilecekler. Bu söz konusu problemlerin çözümü ve arka planda fotoğraf kullanma özelliği, Şubat ayının sonunda yayınlanacak. Şubat sonrasında ise Microsoft Edge için başka özellikler göreceğiz. Microsoft tarafından paylaşılan belgede bu yılın yaz dönemi için yapılacak olan bir güncelleme ile aynı profil ile başka cihazlar da kullanılabilecek. Ayrıca Microsoft Edge’nin tarama geçmişinin bütün cihazlarda gözükebileceği açıklanıyor.

Ayrıca yeni özellikler arasında Chrome web mağazasındaki temalara ve sık kullanılanları sıralamak gibi özellikler de göreceğiz. Microsoft Edge için önümüzdeki aylarda ise PDF içerisinde hızlı tarama sağlayacak bir özellik sunulacak. Artık bu yenilikler ile beraber bir PDF’in içindekiler kısmında bir bölüme tıklandığı zaman direkt bir şekilde o kısma gidilebilecek. Ayrıca PDF’lerin sesli okunması için de bir özellik üzerinde çalışılıyor. Bu güncellemeler hakkında bir plan yapılırken, söz konusu güncellemelerin henüz tarihi belirlenmiş değil.


Edge Fortine 2.Sezon'un yeni haritasında neler değişecek?Edge Fortine 2.Sezon'un yeni haritasında neler değişecek?
Edge zararlı uygulamaların indirilmesini engelleyecekEdge zararlı uygulamaların indirilmesini engelleyecek

PAYLAŞ