Microsoft Edge sekme grupları ve alışveriş özellikleriyle güncellendi  - Haberler - indir.com

Microsoft Edge sekme grupları ve alışveriş özellikleriyle güncellendi 

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-25 11:00:18
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Windows 11 işletim sistemi lansmanı öncesinde Microsoft, tarayıcısına getirdiği yeni özellikler ile önemli bir gelişmeyi duyurdu.

Microsoft'un Chromium taban üzerine inşa ettiği yeni tarayıcısıyla piyasada Google Chrome başta olmak üzere pek çok model için şu anda en güçlü ve iddialı seçeneklerden birisi durumunda. Küresel alanda beklenen ilgili henüz görmemiş olsa da artan kullanım oranları ile birlikte dikkat çeken Microsoft Edge, üstelik Microsoft tarafından çok sıkı bir şekilde güncelleniyor ve geliştiriliyor.

Uygulama için yapılan yeni açıklamalarda ise uygulamaya sekmeleri kontrol edebilecek yeni bir grup özelliği ve daha ekonomik bir şekilde alışveriş yapılmasına imkan tanıyacak yeni özellikler getirildiği belirtildi. Sekme koleksiyonları olarak adlandırılan yeni özelliği kullanabilecek olan kullanıcılar, böylece sekmelerini daha kolay bir şekilde kontrol altına alabilecek.

Sekme koleksiyonları nasıl oluşturulacak?

Uygulamada özellikle çok fazla sekme ile çalışanlar için büyük bir kolaylık sağlayacak sekme koleksiyonlarında, kullanıcılar kontrol düğmesine basılı tutarak kolay bir şekilde grupları oluşturabilecek. Açılan her bir sekmenin, gruba eklenmesi için “Yeni gruba sekme ekle” seçeneğini takip edilmesi yeterli olacak. Üstelik özel etiketlenmeler ve her grup için özel renklerde özellik tarafından destekleniyor. Bu sayede kullanıcılar kolay bir şekilde sekmelerini kontrol altında tutarken farklı renklerle de çalışmalarını daha verimli hale getirebiliyor.

Microsoft Edge alışveriş özelliği neler sunacak?

Online alışverişin günden güne arttığı bu dönemlerde, Microsoft’un geliştirdiği yeni özellik, çoğu kullanıcı için cazip görünüyor. Kullanıcılar yeni özellik sayesinde Microsoft’un 5 milyondan fazla ürün için oluşturmuş olduğu veri tabanından yararlanabiliyor, incelemeler, derecelendirmeler ve fiyat konusunda daha kapsamlı bir şekilde destek elde edebiliyor.

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda kullanıcıların hangi ürünü satın almak istiyorsa uygulamada yer alan özellikler üzerinden ürün için daha kapsamlı bir şekilde destek alabileceği belirtildi. . Böylece sadece fiyat için değil, alınacak ürünün dayanıklılık, kalitesi, sunduğu özellikleri ile kapsamlı bir şekilde bilgilendirilmesi sağlanıyor. Bu açıdan getirilen yeni özellik, pek çok kullanıcı için fırsat yaratacak durumda. Bu açıdan önümüzdeki günlerde uygulamaya eklenecek olan yeni özellikler sayesinde Microsoft Edge kullanıcıları işlerini kolaylaştıracak pek çok yeniliğe ulaşmış olacak. 





PAYLAŞ